Horoscop

192
Horoscop - horoscop3-1528806220.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ești foarte bine dispus și generos, dar ai grijă că nici prea multă bunătate nu-i bună. E posibil ca cei din jur să încerce să profite de pe urma ta, așa că fii precaut!

Taur: Te concentrezi greu, ai dificultăți în gândire și exprimare, așa că ai face mai bine dacă ai lua o pauză. După ce îți vei reîncărca "bateriile", altfel vei vedea lucrurile.

Gemeni: Te afli în fața unui moment important, cu implicații în sfera profesională. Nu te teme, pentru că ești bine pregătit și poți face față oricărei situații.

Rac: Ești un mare norocos! Ai alături de tine un partener de viață de nădejde, pe care chiar te poți baza. Dacă vrei să dai drumul unui proiect major, acum este timpul.

Leu: Un plan în care îți pusesei mari speranțe se destramă în cel mai crunt mod, fără nicio posibilitate de apel. Trebuie să o iei de la capăt, dar ești expert în așa ceva. Mult succes!

Fecioară: Te pricepi să strângi avere, iar lumea te invidiază pentru acest lucru. Învață-i și pe cei din jur ce trebuie să facă și vei câștiga un capital de imagine semnificativ.

Balanță: Ești o fire visătoare și ai impresia că totul e numai lapte și miere. Realitatea este mult mai dură și ai putea avea ceva surprize. Deci, deschide bine ochii!

Scorpion: Unii îți spun "lup singuratic" și nu sunt chiar departe de adevăr. Caută să te integrezi mai bine în colectivitate, nu de alta, dar s-ar putea să muncești mai puțin!

Săgetător: Când vine vorba despre bani, nu stai la discuții. Ai toleranță zero față de partenerii neserioși și bine faci. E o bună ocazie de a vedea cu cine poți merge mai departe și cui îi spui "La revedere"!

Capricorn: Ai impresia că deții cheia universului, că ești deținătorul adevărului absolut, dar nu este deloc așa. Nu ar strica să asculți și opiniile celor din jur. Măcar din când în când!

Vărsător: Acordă-i un plus de afecțiune partenerului de viață. Poate l-ai neglijat în ultima perioadă, așa că e timpul să te revanșezi. Un week-end la munte ar fi soluția ideală.

Pești: Fii atent cu cine interac-ționezi astăzi. E posibil să-ți răsară-n cale un personaj plin de energii negative. Evită-l și nu intra în polemică, nu ai nimic de câștigat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 11 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 09 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 08 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 07 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 06 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 05 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 04 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 31 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 30 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.9765 secunde