Horoscop

215
Horoscop - horoscop3-1528373771.jpg

Articole recomandate

Berbec: Odată urnite lucrurile din loc, tăvălugul nu se mai oprește. Înregistrezi victorie după victorie, dar ai grijă ca euforia succesului să nu te transforme. Rămâi cu picioarele pe pământ!

Taur: Binele pe care l-ai făcut ți se întoarce, iar surprizele vor veni din partea unor persoane la care nici nu te așteptai. Ești generator de energii pozitive și toată lumea vrea să te aibă prin preajmă.

Gemeni: Poate fi ziua marilor cuceriri. Ai tatonat, ai făcut curte, e timpul să dai lovitura decisivă. Nu pierde momentul favorabil, trenul e în gară și poate pleca oricând. Acționează!

Rac: Te-ai implicat afectiv prea mult în problemelor unor persoane care nu merită, ți-ai risipit inutil energiile, iar acum ești dezamăgit. E însă o lecție de viață din care să tragi învățăminte.

Leu: Ești arțăgos, mereu pus pe ceartă și nu accepți nicio critică. Ai marele noroc că cei din jur nu-și bat capul cu tine, altfel cine știe ce s-ar întâmpla. Mergi la sanatoriu, puțină relaxare n-ar strica.

Fecioară: Veștile ce parvin dinspre familie nu sunt foarte grozave. E posibil ca o rudă la care ții foarte mult să aibă mari probleme și să fie nevoie de ajutorul tău. Implică-te necondiționat!

Balanță: Te agiți mult, dar ai realizări concrete puține. Fii mai cumpătat și organizează-te mai bine, altfel vei consuma inutil resurse semnificative. Fă și ordine în viața personală!

Scorpion: Ai luat o decizie radicală, pe care o consideri cea mai bună, dar pregătește-te și pentru consecințe pe măsură. Apropo: te-ai consultat înainte cu cei din jur? Dacă nu, ai putea avea surprize…

Săgetător: Nu mai fi invidios pe succesul altuia! Pune mâna și muncește și tu, astfel încât să ai tot ceea ce îți trebuie. Dacă vei continua cu cârcoteala, nu vei progresa.

Capricorn: Se apropie vacanța, așa că scoate trolerul din debara și pregătește-te de călătorie. Socotește atent și bugetul, pentru că tentația de a cheltui mult și cam fără rost va fi pe măsură.

Vărsător: Spui lucrurilor pe nume, iar această atitudine ar putea deranja. Dacă ai de făcut un raport către șefi, încearcă să fii mai diplomat, e spre binele tău. Interesul poartă fesul!

Pești: Ai făcut o adevărată pasiune din a te băga în viețile altora. Nu-i sufoca, pentru că efectul nu va fi cel scontat. Din contră, s-ar putea ca ei să înțeleagă greșit mesajul tău și să te respingă!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 07 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 06 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 05 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 04 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 31 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 30 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 29 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 25 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 24 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 23 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.2142 secunde