Horoscop

319
Horoscop - horoscop3-1527170983.jpg

Articole recomandate

Berbec: Se apropie mini-vacanța mult așteptată, motiv pentru care totul se aranjează ca la carte. Din fericire, va fi totul de vis, iar planurile pe care le-ați făcut vor fi îndeplinite punct cu punct.

Taur: Chiar dacă o mică problemă de sănătate vă sperie, situația nu este una neagră. Trebuie doar să acceptați ajutor și să nu mai fugiți de oamenii care vă dau sfaturi și încearcă să vă ghideze pe drumul cel bun.

Gemeni: Sunteți într-un mare impas și totuși domnește liniștea în sufletul dumneavoastră. Aveți convingerea că și de data aceasta lucrurile se vor rezolva de la sine.

Rac: Nimic nu este imposibil atunci când dorința și ambiția fac front comun. Pe bună dreptate, dacă vreți să aveți parte de mai multe reușite, trebuie să munciți mai mult și mai temeinic.

Leu: Nu aveți timp de nimic, dat fiind faptul că ați dat mâna cu un om important pentru a începe un nou proiect. Din fericire, lucrurile merg mai mult decât perfect, iar situația va deveni atât de bună, așa cum nu ați visat niciodată.

Fecioară: Banii sunt problema zilei, pentru că lipsesc. Și chiar dacă economiile pe care le-ați făcut s-au dus pe apa sâmbetei, aveți speranța că vă veți redresa și totul va reveni la normal.

Balanță: Există un moment critic de la care a pornit toată ranchiuna dintre dumneavoastră și acel prieten care nu vrea să mai răspundă la telefon. Singura soluție este să-l confruntați față în față.

Scorpion: Uneori, aveți sentimentul că vorbiți cu pereții, pentru că cei din jur nu dau nici doi bani pe vorbele pe care le spuneți. Poate că nici dumneavoastră nu i-ați ascultat când au avut nevoie.

Săgetător: Cuvintele sunt adevărate arme. Și, din păcate, de foarte multe ori, rănile pe care le lasă sunt foarte adânci. Aveți tendința de a jigni persoanele din jur, fără a avea nicio remușcare.

Capricorn: Încăpățânarea de care dați dovadă este cel mai mare semn de slăbiciune. Nu aveți curajul de a vă recunoaște greșelile, motiv pentru care iscați ceartă în familie. Rigiditatea nu este soluția pentru o atmosferă plină de armonie.

Vărsător: Aveți gânduri serioase cu un om de care v-ați atașat sentimental, iar acesta are același soi de gânduri vizavi de dumneavoastră. Faceți o echipă bună pe toate planurile.

Pești: Planuri peste planuri și întâlniri de dimineața până seara. Așa se anunță perioada imediat următoare, pentru că veți fi ancorat într-un proiect de amploare. Rezultatul final vine cu aprecieri și bani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 24 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 23 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 22 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 19 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 18 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 17 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 16 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 15 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 14 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 12 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.2922 secunde