Horoscop

222
Horoscop - horoscop3-1527000986.jpg

Articole recomandate

Berbec: Nici bine nu răsare soarele, că s-ar putea să fiți bulversat din cauza unor nereușite care parcă se țin lanț. Nu este exclus să fiți irascibil și să vă certați cu cei din jur.

Taur: Se anunță o zi mai agitată din punct de vedere emoțional. Sunteți confuz și predispus să faceți greșeli dintre cele mai supărătoare. Vă sfătuim să vă concentrați asupra problemelor urgente.

Gemeni: Dimineață, sunteți irascibil și riscați să stricați relațiile cu colaboratorii. Păstrați-vă calmul și nu faceți o tragedie din orice mărunțiș! Până la urmă, sunt zile și zile.

Rac: Astăzi, vă concentrați mai greu, așa că vă sfătuim să amânați deciziile importante. Ar fi bine să evitați activitățile care necesită efort intelectual și luciditate. Spre seară, lucrurile se mai temperează.

Leu: S-ar putea să aveți probleme cu banii, motiv pentru care nu vă simțiți în largul dumneavoastră. Păstrați-vă calmul și nu vă lăsați atras într-o ceartă! Economiile pe care le aveți sunt mai mult decât potrivite pentru evenimentul care se anunță.

Fecioară: Intenționați să preluați noi și noi sarcini la serviciu, dar nu sunteți sigur că veți reuși. S-ar putea să aveți discuții aprinse cu colegii, dacă refuzați să ascultați și părerile lor.

Balanță: Dimineață, survin evenimente neprevăzute, care vă dau tot programul peste cap. Nu este indicat să vă puneți mari speranțe într-o afacere pe care o credeați profitabilă.

Scorpion: Sunteți foarte ambițios, dar conjunctura actuală nu vă ajută prea mult. Nu este momentul să vă asumați mai multe responsabilități. Calmitate și răbdare sunt cuvintele care trebuie să vă definească zilele acestea.

Săgetător: Norocul vă zâmbește atât pe plan profesional, cât și pe plan financiar. S-ar putea să fiți puțin surmenat și, din această cauză, să deveniți irascibil.

Capricorn: Dimineață, s-ar putea să nu vă simțiți în formă, ceea ce vă accentuează starea de nervozitate. Vă recomandăm să nu vă asumați nici măcar un risc. Cu sănătatea stați bine.

Vărsător: Din cauza problemelor sentimentale, dimineață este posibil să fiți confuz. Pentru a evita o ceartă în familie, ar fi bine să amânați orice decizie. În schimb, atenție mare la vizitele pe care le faceți.

Pești: Din cauza deselor amânări, programul vă este dat peste cap. Vă enervați pentru că sunteți nevoit să pierdeți timpul fără folos. Singura parte bună din toată povestea este odihna, de care vă bucurați din plin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 19 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 18 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 17 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 16 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 15 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 14 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 12 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 11 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 10 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4832 secunde