Horoscop

235
Horoscop - horoscop3-1526817423.jpg

Articole recomandate

Berbec: Te pregătești de sărbătoare. Vei fi în centrul atenției la un eveniment deosebit și s-ar putea să stârnești invidii. Debordezi de optimism și ești într-o formă de zile mari. 


Taur: Ai trecut printr-o experiență mai puțin fericită și ar fi cazul să tragi învățămintele necesare. Indiferent de situație, mergi tot înainte, nu lăsa trecutul să îți bulverseze existența. 


Gemeni: Nu îți pierde vremea cu activități mărunte, care îți consumă multe energii și multe resurse pentru mai nimic. Riști să nu vezi pădurea din cauza unor crenguțe. Deci, stabilește-ți prioritățile și acționează! 


Rac: Nu neglija sănătatea. Pentru a putea face solicitărilor, din toate punctele de vedere, trebuie să fii sănătos și odihnit. Nu ar strica să-ți faci un set complet de analize. Paza bună trece primejdia rea! 


Leu: Totul merge pe dos! Trosnești, bufnești, dar lucrurile nu ies așa cum ți-ai dori. Și asta în ciuda străduințelor tale de a le fi bine tuturor. Dar, nu dispera: va ieși curând soarele și pe strada ta. 


Fecioară: Ai purtat pe umeri o responsabilitate imensă, dar vei scăpa în scurt timp de toate grijile. Important este să ieși cu fruntea sus din orice situație și să nu lași loc de speculații. 


Balanță: Financiar, se anunță o perioadă prolifică. Începi să culegi roadele unei investiții din trecut, pe care puțini te-au îndemnat să o faci. Ai riscat și iată că ai câștigat! 


Scorpion: Viața ta sentimentală este cam răvășită și nu ar strica deloc dacă ți-ai face puțină ordine în relația amoroasă. Partenerul îți reproșează că îl neglijezi și s-ar putea să cam aibă dreptate! 


Săgetător: Ești predispus la conflicte! Încearcă prin orice mijloace să elimini din fașă orice tentativă de dispută, pentru că nu ar fi benefică nimănui. Mai lasă de la tine și nu uita că nu ești buricul pământului. 


Capricorn: Aveai în gând să demarezi un nou proiect, iar astăzi ar putea fi momentul zero. Fii fără teamă, ai încredere în forțele tale, chiar dacă noua provocare nu are legătură cu vechiul job. Privește doar înainte! 


Vărsător: Vești mai puțin plăcute îți parvin din partea unei rude mai în vârstă, la care ții foarte mult. Fie că e un bunic ori o mătușă, dacă te solicită, nu ezita să le acorzi sprijinul, pentru că sunt la ananghie și au mare nevoie de sprijinul tău. 


Pești: Ai un hobby destul de costisitor, fie că e vorba despre mașini, motociclete sau excursii. E bine să-ți faci toate plăcerile, mai ales când ai câte ceva prin conturi, dar fă totul cu măsură!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 21 Mai 2018
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 19 Mai 2018
Stire din Fun : Două ciorbe, vă rog!
Sâmbătă, 19 Mai 2018
Stire din Fun : Bă, ești prost?
Sâmbătă, 19 Mai 2018
Stire din Fun : Atenție, blondă la telefon!
Sâmbătă, 19 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 19 Mai 2018
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 2.0813 secunde