Horoscop

221
Horoscop - horoscop3-1526564349.jpg

Articole recomandate

Berbec: Începi ziua în forță, dar ai grijă cum îți dozezi efortul. Ai multe lucruri de rezolvat și riști ca, în a doua parte a zilei, să rămâi fără "benzină". Încearcă să mai împarți din atribuții.

Taur: Nu te-ai organizat la timp și acum îți vine tot mai greu să te descurci. Ai noroc însă că rudele îți vin în ajutor. Dar ține cont că acest sprijin nu poate dura la infinit.

Gemeni: Zi bună pentru investiții. E posibil să câștigi bani frumoși dintr-un proiect pe care, la un moment dat, doreai să-l abandonezi. Soarele a ieșit pe strada ta și totul îți merge din plin.

Rac: Șanse bune de a-ți întâlni marea iubire a vieții. S-ar putea ca norocul să răsară de unde nici nu te gândeai! Dacă Făt Frumos vine călare pe un cal alb, cu atât mai bine.

Leu: O amintire din trecut nu-ți dă pace. Ai făcut un lucru rău, iar acum ai remușcări. Ești neliniștit, iar cei din jur se uită chiorâș la tine. N-ar strica să mai treci și pe la biserică, să-ți mai speli din păcate.

Fecioară: Ai mai multă grijă de tine! Te-ai implicat în ultima vreme în rezolvarea problemelor altora, dar să nu-ți imaginezi că-ți va ridica cineva statuie. Nu avea așteptări, ca să nu ai dezamăgiri!

Balanță: Un personaj malefic îți șoptește tot felul de lucruri la ureche, dar încearcă să filtrezi ceea ce auzi. Fii atentă la intoxicări, trebuie musai să separi grâul de neghină. Fă curățenie în lista de prieteni!

Scorpion: Ai dificultăți de exprimare. Încerci să te faci înțeles de către cei din jur, dar nu reușești deloc. Mesajul transmis ar putea fi greșit interpretat și de aici se pot naște complicații. Deci, atenție!

Săgetător: Rațiunea îți spune ceva, inima altceva. Se va da o adevărată luptă pe aceste două planuri și e greu de anticipat care va avea câștig de cauză. Ascultă-ți instinctele și totul va fi perfect.

Capricorn: Ești foarte nerăbdător să duci la capăt un proiect la care muncești de multă vreme, dar ai grijă să nu strici treaba tocmai acum, la final. Ai roade de cules, fii înțelept!

Vărsător: Toci banii ca nimeni altul, iar acest lucru nu este privit cu ochi buni de partenerul de viață. Nu ar strica să faci puțină economie, mai ales în aceste vremuri..

Pești: Se lasă cu o călătorie. Fie că e în interes de serviciu, fie o mini-vacanță, tot drum e, așa că fă-ți de urgență bagajele. Este un bun prilej de relaxare și de a cunoaște oameni noi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 17 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 16 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 15 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 14 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 12 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 11 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 10 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 09 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 08 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 07 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.7048 secunde