Horoscop

220
Horoscop - horoscop3-1526471359.jpg

Articole recomandate

Berbec: Intențiile bune sunt catalogate greșit, fapt care te va induce în eroare. Cel mai bine este să faci lucrurile cum simți tu că este mai bine, fără a ține cont de criticile celor din jur.

Taur: Nimic nu te mai mulțumește, ai impresia că trebuie neapărat să schimbi ceva. Dar dacă nu reușești acest lucru, nu intra în panică, vei rezolva totul până la urmă.

Gemeni: O mână de ajutor venită din partea persoanei iubite este ca aerul pentru tine. Simți că singur nu mai poți face față situației. Chiar ai nevoie de un real sprijin.

Rac: Planul financiar este cel care te aduce pe culmile fericirii. Ai reușit în final să pui mâna pe o sumă de bani, pe care o și meritai de altfel având în vedere munca pe care ai depus-o exclusiv în acest sens. 

Leu: O mișcare greșită și totul va fi dat peste cap. Este un moment sensibil pentru tine, ar trebui să cântărești bine situațiile aferente și să iei decizii clare, fără a te pripi. Capul sus!

Fecioară: O informație primită pe sub mână lămurește situația în care te afli. Nu ai un plan secund, dar știi că te poți descurca de minune și în situații necunoscute.

Balanță: Cu glumele nu-i de … glumă. Sună utopic, dar ăsta este adevărul. Acum că ai descoperit o acută lipsă de simț al umorului, nu mai face glume la adresa ei. Va realiza mai târziu că intențiile tale nu au fost rele.

Scorpion: Ai pus punct, dar vrei să o iei de la capăt. Ambiția, determinarea și autocontrolul sunt cele mai importante atribute ale tale, pe care ar trebui să le exploatezi la maximum. 

Săgetător: Încrederea în persoanele cu care lucrezi te califică drept un om de bază. Dai tuturor șansa de a se exprima liber, și știi că la fel ți-ar plăcea să fii și tu tratat.

Capricorn: Încerci de mult timp să afli cum stau lucrurile, dar veștile venite din partea unei rude încurcă ițele. În final, te dai bătut pentru că nu mai știi pe cine să crezi și preferi să rămâi imparțial.

Vărsător: Treci prin câteva momente tensionate, totul fiind pus pe seama stresului acumulat în această săptămână. Te apropii de weekend, deci trebuie să mai reziști.

Pești: Ai reușit marele succes de a claca exact când trebuia să fii pe poziții. Redresezi repede situația și întorci totul în favoarea ta. Ești un om de la care cei din jur chiar au de învățat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 15 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 14 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 12 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 11 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 10 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 09 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 08 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 07 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 05 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4399 secunde