Horoscop

203
Horoscop - horoscop3-1526298070.jpg

Articole recomandate

Berbec: Vă recomandăm să fiți atent la ce spuneți, mai ales dacă vă enervează cineva din anturaj. Aveți tendința să reacționați impulsiv. După-amiază primiți o sumă mare de bani de la o rudă. 

Taur: Dimineață s-ar putea să fiți stresat la serviciu, din cauza unor lucrări urgente. Ar fi bine sa țineți cont de sfaturile colegilor. Vă sfătuim să îi arătați persoanei iubite mai multă afectivitate.

Gemeni: Din cauza dificultăților financiare, sunteți tentat să renunțați la o călătorie în interesul familiei. Este o decizie delicată, pentru că riscați să vă indispuneți partenerul de viață.

Rac: Aveți ocazia să faceți schimbări importante în relațiile sentimentale. Dimineață faceți cunoștință cu o persoană deosebită, care vă atrage atenția. Vă recomandăm să nu vă precipitați și să vă ascultați intuiția.

Leu: Dimineață sunteți nemulțumit din cauza unui partener de afaceri, care vă invidiază. Cel mai bun lucru este să vă prefaceți că nu observați nimic.

Fecioară: Se pare că sunteți trist din cauza unui eșec în afaceri. Păstrați-vă calmul și limitați-vă la activități de rutină, care vă solicită mai puțin!

Balanță: Aveți mari șanse de reușită în toate activitățile legate de cămin, cu condiția să vă organizați bine timpul. Este recomandabil să amânați deciziile importante.

Scorpion: Sunteți preocupat de problemele financiare și aveți tendința să neglijați relațiile sentimentale. Nu este exclus ca partenerul de viață să vă reproșeze acest lucru.

Săgetător: În prima parte a zilei sunteți cu capul în nori. Până reușiți să reveniți cu picioarele pe pământ, vă sfătuim să fiți prudent și să nu vă implicați în activități importante.

Capricorn: Astăzi nu sunteți prea comunicativ și ar fi bine să amânați întâlnirile de afaceri. Nu este momentul să luați decizii importante în domeniul profesional, pentru că riscați să fie greșite.

Vărsător: Capacitatea creativă atinge o cotă ridicată și ar fi bine să o folosiți pentru rezolvarea problemelor profesionale și de afaceri. Relațiile sentimentale pot fi foarte bune, dacă vă stăpâniți tentația de a-i face reproșuri persoanei iubite. 

Pești: Ați făcut mari eforturi pentru a găsi noi surse de venituri, iar acum vă simțiți epuizat. Vă sfătuim să nu forțați lucrurile și să aveți răbdare. În curând, un prieten vă va propune o colaborare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 14 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 12 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 11 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 10 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 09 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 08 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 07 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 05 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 04 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 03 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4595 secunde