Horoscop

189
Horoscop - horoscop3-1524578331.jpg

Articole recomandate

Berbec: Nu sunteți mulțumiți de ceea ce observați în jurul vostru și aveți tendința de a critica pe toată lumea. Cel mai bine ar fi să vă temperați atitudinea critică pentru a nu lăsa impresia de aroganță.

Taur: Este foarte posibil să nu vă regăsiți energia de a termina ceea ce v-ați propus. Cei din jurul tău tind să nu te înțeleagă și te vor critica pentru acest lucru. Ar fi indicat să rămâneți calm.

Gemeni: Planul sentimental vă poate da bioritmul peste cap. În același timp, relațiile cu prietenii apropiați se pot deteriora din pricina absenței voastre spirituale. Ideal ar fi să găsiți o activitate care să vă scoată din starea de letargie.

Rac: Se pare că resimțiți o stare generală de nemulțumire și aveți tendința să vă enervați din orice. Vă irită până și glumele celor din jur, iar situația poate escalada rapid.

Leu: La locul de muncă, unul dintre partenerii dumneavoastră vă poate oferi o veste ce vă dă peste cap întregul program. Veți deveni confuz, dar este o stare trecătoare.

Fecioară: Există șanse de a avea divergențe cu partenerul de viață din pricina schimbărilor pe care acesta dorește să le facă în casă. Pentru a evita o ceartă aprinsă, ar fi indicat să fiți cel care face un compromis, în avantajul familiei.

Balanță: Aveți dificultăți atât în plan financiar, cât și în relația cu persoana iubită. Pentru acest lucru, aveți nevoie de foarte mult calm. Lucrurile se pot repara cu tact, iar prietenii vă ajută în aceste momente dificile.

Scorpion: Veți fi dezamăgit de faptul că nu vă veți mai întâlni cu o persoană dragă pe care doreați să o vedeți. Cu toate acestea, întâlnirea se poate reprograma.

Săgetător: La locul de muncă, aveți "prieteni" care vor încerca să vă discrediteze în avantaje proprii. Ar fi bine să demonstrați tuturor că ei sunt cei aflați în derivă. Nu intrați în conflict cu ei, deoarece este exact ceea ce doresc. Nu le dați satisfacție.

Capricorn: S-ar putea să te afecteze lipsa corectitudinii celor din jurul tău. Începi să crezi că ești tratat superficial și nu înțelegi de ce. Cel mai bine ar fi să vorbești deschis și să ceri explicații.

Vărsător: Sănătatea începe să se șubrezească, iar acest lucru vă pune pe gânduri. Indicat ar fi să faceți o serie amănunțită de analize pentru a vedea exact unde sunt problemele și ce se poate repara.

Pești: Un membru al familiei vă va solicita bani împrumut. Analizați foarte bine dacă persoana respectivă este de cuvânt și nu lăsați gestul vostru să vă afecteze planurile financiare stabilite. Gândiți-vă bine înainte de a lua o decizie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 23 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 20 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 19 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 18 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 17 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 16 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 14 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 13 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.315 secunde