Horoscop

219
Horoscop - horoscop3-1524401056.jpg

Articole recomandate

Berbec: Se anunță o săptămână excelentă. Ai muncit mult și este timpul să culegi roadele. Cu sănătatea stai foarte bine și te pregătești și de o călătorie.

Taur: Vei primi vizita unor rude despre care nu mai știai nimic. Surprizele se vor ține lanț și sunt mari șanse să și încasezi câte ceva. Dacă se lasă cu chefuri, nu uita un lucru: totul cu măsură!

Gemeni: Nori negri în plan afectiv. În ultima perioadă, ți-ai neglijat partenerul de viață, motiv pentru care ți se scot ochii. Dar tu ai făcut-o, tu o dregi! N-ar strica să faci un drum la mall, un mic cadou te scoate din belea!

Rac: La serviciu, totul merge ca pe roate. Este foarte posibil să fii promovat, pentru că ideile expuse au fost apreciate de șefi. Ai grijă cum colaborezi cu colegii, nu toți se bucură de succesul tău!

Leu: Fă neapărat un control medical, pentru că problemele cu care te confrunți s-ar putea să te doboare. Alege un sanatoriu, internea-ză-te câteva zile și liniștește-ți creierii!

Fecioară: E rost de încasări! E de așteptat să ai încasări în urma unor contracte mai vechi. În a doua parte a săptămânii, e posibil să pleci într-o călătorie.

Balanță: Primești o veste care te îngrijorează. Cineva din familie îți va solicita ajutorul și îi vei sări imediat în sprijin. Dar faptele bune vor fi răsplătite pe măsură!

Scorpion: Ți-ai supraestimat forțele, ai demarat mai multe proiecte deodată și nu ai finalizat niciunul. Ești în criză de timp și, dacă nu te concentrezi, s-ar putea să dai rateuri!

Săgetător: Ai mai multă grijă de partenerul de viață. Chiar dacă problemele cotidiene cer mult timp pentru rezolvare, nu-i neglija pe cei de lângă tine.

Capricorn: Lumea te apreciază, iar ție îți convine de minune acest lucru, să fii în lumina reflectoarelor. Vezi însă să nu ți se urce la cap, prea mult succes nu-i bun!

Vărsător: Nu te aventura în domenii pe care nu le stăpânești și nici nu te hazarda să faci investiții, pentru că riști să pierzi. Fii cumpătat și analizează.

Pești: Aveai de mult în minte să pleci într-o excursie cu familia? Acum e timpul. Nimeni și nimic nu mai poate strica socotelile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 20 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 19 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 18 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 17 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 16 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 14 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 13 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 12 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 11 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.9827 secunde