Horoscop

157
Horoscop - horoscop3-1524235655.jpg

Articole recomandate

Berbec: Aveți șanse să deveniți indispuși din pricina unei afaceri care nu v-a satisfăcut pretențiile. Dacă nu reușiți să rămâneți calm și lucid, riscați să amplificați pierderile!

Taur: La locul de muncă sau în afaceri, superiorii și partenerii v-ar putea reproșa că nu vă implicați suficient în bunul mers al treburilor. Este posibil ca atmosfera tensionată din ultimele zile să se accentueze.

Gemeni: Începutul zilei poate fi marcat de evenimente neprevăzute, care vă vor da peste cap programul stabilit în prealabil. Nu este un moment potrivit pentru noi începuturi, fiindcă riscați să dați greș.

Rac: Punctualitatea va fi marele vostru defect. Cu toate acestea, cel mai bun sfat este să nu vă pierdeți cumpătul. Poate câteva zile de pauză pentru relaxare v-ar putea ajuta să vă regăsiți buna dispoziție.

Leu: În această zi, veți afla vești noi din partea rudelor. Indiferent de natura lor, veți fi obligat să scoateți bani din buzunar pentru a rezolva situația. Nu ezitați să cereți ajutorul prietenilor. Aceștia vă vor înțelege și vă vor oferi sprijinul.

Fecioară: Cuvântul de ordine al zilei este prudența. Faptul că dispuneți de o stare de bine poate fi o armă cu două tăișuri. Există posibilitatea ca euforia momentului să vă împingă spre decizii greșite pe care, mai apoi, să le regretați.

Balanță: S-ar putea să înțelegeți greșit ideile unuia dintre partenerii de afaceri, iar acest lucru va duce la ceartă. Cel mai bun lucru ar fi să discutați calm și să căutați împreună cauzele neînțelegerii.

Scorpion: Dacă aveți planuri de călătorie, ar trebui să vă gândiți de două ori înainte. Există o mare posibilitate să apară evenimente neprevăzute care să vă întoarcă din drum. Cineva din familie poate avea nevoie de dumneavoastră.

Săgetător: Tumultul cotidian v-a făcut să pierdeți din vedere faptul că ați lansat niște promisiuni, zilele trecute. Cei din jur vor observa acest lucru și nu vor pierde ocazia de a vă tachina.

Capricorn: Sunteți în căutarea unei noi perspective în carieră. Aveți grijă însă, înainte de a lua o decizie, trebuie să cântăriți bine opțiunile pe care le aveți. O alegere inspirată vă poate aduce beneficii importante.

Vărsător: Este posibil să fiți nevoit să vă schimbați întregul program, pentru a vă întâlni cu o persoană sosită de departe. Nu este exclus să vă solicite ajutorul într-o problemă personală.

Pești: Se pare că sunteți hotărât să rezolvați o problemă financiară care vă nemulțumește de mai multă vreme. Dacă vi se propune să vă asociați într-o afacere, cel mai indicat ar fi să nu o refuzați. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 20 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 19 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 18 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 17 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 16 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 14 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 13 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 12 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 11 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 10 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.2784 secunde