Horoscop

173
Horoscop - horoscop3-1523975789.jpg

Articole recomandate

Berbec: Este o zi minunată pentru investiții de orice natură, materială sau sentimentală. Ai ocazia de a-ți găsi jumătatea ideală sau de a intra într-o afacere prosperă. Ai încredere în instinctele tale!

Taur: Ești impulsiv, iar acest lucru ar putea să te coste. Spui lucrurilor pe nume și mulți se vor simți deranjați. Dar nu îți bate capul cu ei, sunt prea mărunți pentru a înțelege fenomene complexe.

Gemeni: Șanse mari de a pleca într-o călătorie. Ești cu bagajele la ușă, ceea ce nu este tocmai pe placul partenerului de viață. Dacă tot pleci de acasă, nu uita să-i aduci un cadou drăguț!

Rac: O rudă mai în vârstă te sfătuiește de bine și ar fi cazul să o asculți. Profită de experiența sa, e posibil să ai mari surprize. Cu sănătatea stai bine, așa că îți poți duce planurile la bun sfârșit.

Leu: Evită speculațiile bancare! Un așa-zis prieten îți propune o metodă rapidă de a face bani, dar riscurile de a rămâne cu buza umflată sunt consistente. Tot munca cinstită este ultima șmecherie!

Fecioara: În sfârșit, a ieșit soarele și pe strada ta. Cu sănătatea stai bine, în afaceri totul îți merge ca pe roate, profită maxim de conjunctura favorabilă. Dacă vrei să faci o investiție, acum este momentul!

Balanță: Nu pleca urechea la tot ceea ce spun cei din jur. Gura lumii-i slobodă și nu toți se bucură de succesele tale. Ai grijă să separi grâul de neghină și totul va fi în regulă.

Scorpion: Se întrezărește o reuniune de familie. Chiar dacă ești prins până peste cap cu treburi la birou, planifică-ți totul din timp și nu rata evenimentul. Se anunță clipe memorabile!

Săgetător: Nu ai mai câștigat de mult la loz în plic? Astăzi poate fi șansa ta! Norocul îți surâde, dar nu întinde coarda mai mult decât ar trebui. Totul cu măsură!

Capricorn: Vei fi invitat la o petrecere și, chiar dacă mare parte dintre ceilalți invitați nu sunt pe placul tău, nu ai cum să refuzi. Vei fi în centrul atenției și, cum șeful direct este și el așteptat, s-ar putea să se lase cu o… avansare!

Vărsător: Ai ceva probleme de sănătate, așa că o vizită la cabinetul medical este mai mult decât indicată. Nu amâna consultul, pentru că micile probleme s-ar putea agrava.

Pești: Chiar dacă lucrurile nu merg așa cum ar trebui, nu intra în panică. Pentru toate problemele există o rezolvare! Veștile bune nu vor întârzia să apară și vei avea cât de curând o surpriză din partea cui te aștepți mai puțin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 16 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 14 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 13 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 12 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 11 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 10 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 06 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 05 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 04 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5608 secunde