€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

Horoscop

Ştire online publicată Luni, 16 Aprilie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Berbec: Pe parcursul întregii zilei aveți idei originale, cu care partenerul de viață este de acord. Vă sfătuim să profitați de șansele care se ivesc azi.

Taur: Veți întâlni un om de afaceri cu experiență, care vă împărtășește câteva dintre secretele sale. Ar fi bine să luați aminte și să-i urmați sfaturile.

Gemeni: Aveți idei bune, pe care vă sfătuim să le folosiți în afaceri. Dacă nu vă ajung banii, împrumutați-vă de la o rudă mai în vârstă! Ar fi bine să vă sfătuiți cu partenerul de viață.

Rac: Azi nu vă puteți respecta programul, așa că este indicat să nu vă faceți un plan strict. Dimineață cunoașteți o persoană mai în vârstă, care vă oferă sfaturi utile în legătură cu o afacere.

Leu: Dimineață aveți de făcut mai multe drumuri, care vă încurcă planurile. Vă recomandăm să amânați problemele dificile, care necesită o mare putere de concentrare.

Fecioara: Sunteți într-o formă intelectuală deosebită și aveți șanse mari pe toate planurile. Este o zi favorabilă contactelor cu persoane importante.

Balanță: Sunteți foarte bine dispus și aveți ocazia să luați o decizie importantă cu privire la problemele financiare ale familiei. Puteți aborda și problemele serioase din domeniul afacerilor.

Scorpion: Aveți ocazia să rezolvați o problemă financiară. Dimineață vă puteți ocupa de afaceri și aveți ambiția să terminați lucrări mai vechi.

Săgetător: Luați decizii inspirate, care vă asigură reușita pe plan social și succesul în relațiile sentimentale. Este o zi favorabilă comunicării și călătoriilor de afaceri.

Capricorn: Dimineață vă hotărâți să plecați într-o călătorie, pentru a rezolva o problemă a partenerului de viață. Puteți să vă ocupați de probleme financiare.

Vărsător: Aveți idei excelente și sunteți hotărât să le puneți în aplicare. Aveți ocazia să demarați o activitate nouă. Capacitatea de comunicare vă ajută să vă faceți noi prieteni printre persoanele importante.

Pești: Intenționați să plecați într-o excursie cu prietenii, dar ar fi bine să nu uitați că aveți și treabă acasă. Sunteți inspirat și rezolvați probleme dificile.

Distribuie :

Articole pe aceeaşi temă

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8189 secunde