Horoscop

189
Horoscop - horoscop3-1523541432.jpg

Articole recomandate

Berbec: Legăturile pe care le aveți cu persoanele în vârstă cer mai multă atenție. Este posibil ca părinții să aibă nevoie de sfatul vostru. 

Taur: Sunteți foarte sensibili și aveți nevoie de multe persoane în jur pentru a vă ridica moralul. Aveți însă grijă la prieteni, tindeți să vedeți oamenii într-un mod subiectiv și să-i considerați mai buni decât sunt în realitate.

Gemeni: Este o zi în care conflictele cu autoritățile sunt accentuate. Acest lucru nu vă împiedică să fiți activi și plini de imaginație. Cu greu vă supuneți ordinelor superiorilor. 

Rac: Nativii se preocupă în principal de alegerea unei locuințe și de educația copiilor. S-ar putea ca astăzi să intervină părinții în viața voastră sentimentală, însă ar fi bine să vă apărați dreptul la opinie. 

Leu: Astrele sunt favorabile în sectorul banilor. Acest lucru permite o zi benefică pe plan financiar, o îmbunătățire a nivelului de viață. De asemenea, sunteți într-o formă fizică bună. 

Fecioară: Cei singuri pot avea parte de o întâlnire amoroasă memorabilă. Veți petrece o seară minunată care s-ar putea finaliza cu o cerere în căsătorie.

Balanță: Pe plan amoros se anunță bucurii, beneficiați de afecțiune și entuziasm. Nici cu banii nu stați rău. Totuși nu vor pica din cer.

Scorpion: Veți putea pune bazele unor proiecte interesante, pe care să le realizați împreună cu prietenii. Folosiți-vă de intuiție pentru a rezolva problemele cu familia.

Săgetător: Sunteți norocoși astăzi mai ales dacă susțineți un examen. În dragoste, partenerul de viață rupe relația pentru că a fost pus pe un plan secund prea mult timp. 

Capricorn: Nativii sunt tentați să cheltuiască mult și chiar ar putea fi surprinși cu o datorie mai veche de care au uitat. Lucrurile nu merg așa cum v-ați dorit, dar încercați să vă păstrați calmul.

Vărsător: Vi se fac oferte interesante și puteți duce la capăt proiecte ambițioase. Discuțiile cu copiii se dovedesc a fi chiar foarte utile. 

Pești: Dacă intenționați să păstrați un climat armonios în familie, trebuie să înțelegeți că este nevoie de comunicare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 12 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 11 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 10 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 06 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 05 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 04 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 03 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 02 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 31 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 30 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.6334 secunde