Horoscop

200
Horoscop - horoscop3-1523454895.jpg

Articole recomandate

Berbec: Primești mulțumiri de la cei din jur pentru tot ajutorul pe care l-ai acordat. În sufletul tău, te simți minunat știind că ai făcut fapte bune. Ai mare grijă la cei care vor profita de această calitate a ta.

Taur: Momentele favorabile sunt dimineața și seara. Veștile bune se țin lanț, reușești să intri pe sub pielea unei persoane cu care nu aveai prea mari tangențe, așa că te gândești la un viitor într-un nou domeniu.

Gemeni: O problemă cu care te-ai tot confruntat în trecut revine în prim plan. Ai mare grijă să rezolvi totul într-un timp relativ scurt, pentru a nu agrava situația.

Rac: Discuțiile în contradictoriu te pun într-o situație delicată. Părerile tale sunt luate în derâdere de către cei din anturaj, motiv pentru care începi să vezi numai partea goală a paharului.

Leu: Situația nu este chiar atât de rea precum pare. Ai tendința de a te victimiza și de a te plânge în dreapta și în stânga că planurile tale sunt doar simple vorbe în vânt.

Fecioară: Deciziile tale sunt cele mai importante, motiv pentru care vei lua asupra ta toată responsabilitatea ce se ivește de-a lungul zilei. Așa cum e de așteptat, te vei descurca fără probleme.

Balanță: Ai de făcut o alegere și consideri acest aspect ca fiind ceva foarte greu de făcut. Trebuie să iei o decizie înțeleaptă, ca să nu regreți mai târziu.

Scorpion: Tu îți cunoști limitele foarte bine, dar nu vrei să le accepți. Muncești prea mult, iar faptul că rezultatele întârzie să apară te bagă în depresie. Fii mai optimist!

Săgetător: Nu ai altă șansă decât să renunți la planurile care nu au șansa de a deveni realitate. Nu are niciun rost să te zbați pentru ceva despre care știi că nu va merge.

Capricorn: Astăzi este ziua ta de răsfăț. Înveți să te apreciezi mai mult decât o făceai de obicei, ceea ce este de apreciat. Așadar, spor la treabă!

Vărsător: Învață să spui nu. Chiar dacă uneori oamenii din jur se vor uita cam urât la tine. Trebuie să te mai pui și pe tine pe primul plan. 

Pești: Fără îndoială, ești în cea mai bună formă. Cu sănătatea stai bine, la fel și cu iubirea. Dacă lucrurile vor merge tot așa, vei căpăta mai multă încredere în tine.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 10 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 06 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 05 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 04 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 03 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 02 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 31 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 30 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 29 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.391 secunde