Horoscop

180
Horoscop - horoscop3-1523370440.jpg

Articole recomandate

Berbec: Partenerul de viață vă reproșează că neglijați problemele familiei. Încercați să detensionați atmosfera. Spre seară, se va ivi o posibilitate de a investi în ceva ce se anunță a fi profitabil. Ar fi un moment bun de a risca o parte din economii. 

Taur: Este posibil ca persoanele de lângă voi să perceapă greșit dorința voastră de libertate. Exprimați-vă clar, ca să evitați un scandal. Încercați să păstrați echilibrul în viața dumneavoastră, și totodată în familie.

Gemeni: Este o zi perfectă pentru a pregăti planuri de afaceri. Aveți șanse mari să vă îmbunătățiți situația financiară. Veți petrece mai mult timp cu prietenii, în acest demers, însă veți atrage critici din partea familiei.

Rac: Dacă reușiți să vă țineți în frâu spiritul critic, puteți avea succes pe plan financiar. Aveți răbdare cu prietenii și cu partenerul de viață, ca să nu ajungeți la certuri. Fiți mai receptivi la dorințele celor din jur.

Leu: Aveți tendința să fiți impulsiv și riscați să îi jigniți pe cei din jur. Starea de nervozitate vă poate afecta serios sănătatea. Încercați să găsiți o modalitate de a vă relaxa și de a vă bucura de tot ce vă înconjoară.

Fecioară: Sunteți tulburat de sentimente contradictorii. Bazați-vă pe ceea ce simțiți, însă nu lăsați frustrările sau supărările să-și facă loc în sufletul vostru. Nu începeți mai multe treburi deodată.

Balanță: Eforturile pe care le depuneți în activitățile de zi cu zi vor fi recompensate. Chiar dacă nu sunteți cel mai rapid în domeniul dumneavoastră, cu siguranță veți fi apreciat.

Scorpion: Veți fi atras de liniștea căminului. Vreți să vă relaxați făcând lucrurile care vă plac cel mai mult. În același timp, veți medita la întreaga situație și veți conștientiza că nicăieri nu este mai bine ca acasă.

Săgetător: Evitați certurile inutile cu cei din jur, fiindcă nu vor aduce nimic bun. Cel mai bine ar fi să aveți un dialog cât se poate de normal cu aceștia. Cu siguranță veți ajunge la un compromis înainte ca situația să degenereze.

Capricorn: Aveți parte de câteva momente mai încordate, din cauza controverselor cu un coleg sau un partener de afaceri. Reușiți să lămuriți repede neînțelegerea. Petreceți după-amiază în familie.

Vărsător: Sunteți indispus din cauza unor vești mai puțin bune primite. Nu este cazul să vă faceți griji, veți găsi o soluție pentru a trece cu bine și de acest impediment.

Pești: Apar neînțelegeri în relația cu partenerul de viață. Păstrați-vă calmul și încercați să găsiți o soluție de compromis. Pentru a depăși momentele tensionate de azi, trebuie să vă înarmați cu multă răbdare și vă veți convinge că a meritat efortul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 06 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 05 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 04 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 03 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 02 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 31 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 30 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 29 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 28 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.0291 secunde