Horoscop

207
Horoscop - horoscop3-1522935414.jpg

Articole recomandate

Berbec: E greu să-ți controlezi energia debordantă azi, pentru că ai avea multe de spus într-o situație în care alții nu prea au curaj să intervină. Ți-e puțin frică să nu greșești cu atitudinea ta agresivă. 

Taur: Nu te lăsa doborât de banalele dispute care se mai încing azi în jurul tău. Înainte de a te supăra pe cei care ți se opun, gândește-te cum ai reacționa tu în locul lor. 

Gemeni: Ești pus pe critici și reproșuri, în timp ce persoana iubită tace și inventează tot felul de scenarii negative despre tine și intențiile tale. Fii mai deschis când îi spui ceva jumătății tale. 

Rac: Ia-ți inima în dinți și spune clar ce gândești, pentru că mai sunt și alții care doresc să ajungă la aceleași rezultate ca tine și care au mai mult tupeu. E o chestiune de voință și de determinare. 

Leu: Faci echipă bună cu cel drag într-o acțiune în care tu, singur, nu deții toate resursele. Tu ai idei practice, soluții concrete, experiențe deja acumulate, dar îți lipsește forța psihică de a face față confruntării. 

Fecioară: Din cauza intervenției nefaste a unui colaborator nepriceput, stai acum pe loc ca să repari oalele sparte de acesta. Regreți că ai avut încredere în el și te-ai bazat pe promisiunile sale. 

Balanță: Ai obosit și simți că singurul mod de a te detașa de o situație care pare deja peste puterile tale e abandonul. Dacă nu se mai poate face nimic, ar fi mai bine să-i pui punct aici. 

Scorpion: Nu te lăsa impresionat de lacrimile sau poveștile triste ale celor din jur care încearcă astfel să umble la coarda ta sensibilă. Tu nu ești așa, ești puternic, nu ții cont de slăbiciuni. 

Săgetător: Ai grijă cui îți oferi ajutorul astăzi, deoarece dai peste profitori gata să primească tot ce ai tu de oferit fără a da în schimb nici măcar un mulțumesc. Fii ceva mai rezervat. 

Capricorn: Ai numai motive de satisfacție pentru că reușești să aduni alături de tine un grup mai larg de persoane care vor milita pentru un adevăr. Ai nevoie de un grup de susținere. 

Vărsător: Primești mai multe informații și nu știi de care să te folosești, pentru că unele par să se bată cap în cap. Nu te grăbi să extragi azi o concluzie. Vor apărea și alte detalii pe parcurs. 

Pești: Ai așteptat să dai startul unei acțiuni, dar tot considerai că nu e momentul. Acum primești de undeva informația care te motivează să pornești pe acel drum pe care l-ai pregătit în detaliu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 05 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 04 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 03 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 02 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 31 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 30 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 29 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 28 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 27 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 23 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.6853 secunde