Horoscop

203
Horoscop - horoscop3-1522848200.jpg

Articole recomandate

Berbec: Sunteți nemulțumit de tot ce se petrece și aveți tendința să-i criticați pe toți. Vă sfătuim să vă temperați spiritul critic. Nu este exclus să aveți probleme și în relațiile sentimentale. 

Taur: Dimineață, s-ar putea să vă simțiți fără vlagă la serviciu. Riscați să primiți reproșuri din partea colegilor și chiar să apară tensiuni. Vă sfătuim să nu provocați discuții în contradictoriu. 

Gemeni: Problemele sentimentale vă indispun. Și relațiile cu prietenii pot avea de suferit, dacă îi evitați. În schimb, aveți un spor deosebit în activități casnice, precum reparații, mutat mobilă etc. 

Rac: Se pare că nu sunteți mulțumit de nimic și vă enervați din orice. Nu suportați glumele și vă aprindeți ușor. Încercați să nu exagerați și să vă păstrați calmul! 

Leu: S-ar putea ca, dimineață, șeful să vă dea o veste care să vă schimbe complet planurile pentru azi. Starea de confuzie pe care o resimțiți este trecătoare, așa că nu are rost să vă faceți griji. 

Fecioară: S-ar putea să aveți divergențe cu partenerul de viață, pentru că nu sunteți de acord cu schimbările pe care dorește să le facă în casă. Pentru a evita o ceartă, este suficient să țineți seama și de dorințele celorlalți. Vă recomandăm să nu vă suprasolicitați. 

Balanță: Întâmpinați dificultăți pe plan sentimental și financiar. Păstrați-vă calmul și înarmați-vă cu răbdare! Ar fi bine să țineți cont de sfaturile prietenilor apropiați și ale rudelor. 

Scorpion: Dimineață, sunteți agitat din cauza amânării unei întâlniri de afaceri în care v-ați pus mari speranțe. Vă sfătuim să vă temperați nervozitatea, altfel puteți ajunge în situații neplăcute. 

Săgetător: Dimineață, sunteți dezamăgit profund, pentru că un coleg pe care îl considerați prieten încearcă să vă discrediteze. Vă sfătuim să vă concentrați asupra problemelor importante pe care le aveți de rezolvat astăzi. 

Capricorn: Vă afectează mult lipsa de corectitudine a unui partener de afaceri și vă pierdeți încrederea în el. Vă sfătuim să fiți prudent în tot ce faceți. Ar fi bine să evitați investițiile. 

Vărsător: Dimineață, s-ar putea să fiți indispus după ce aflați că o rudă este foarte bolnavă. Nu vă puteți concentra prea bine, așa că nu este recomandabil să luați decizii importante. 

Pești: Ar fi bine să amânați afacerile și întâlnirile cu persoane importante. Dimineață, s-ar putea ca o rudă mai tânără să vă ceară un împrumut. Se pare că are nevoie de bani pentru cursuri, cărți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 03 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 02 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 31 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 30 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 29 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 28 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 27 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 23 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 22 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 2.8289 secunde