Horoscop

189
Horoscop - horoscop3-1522763448.jpg

Articole recomandate

Berbec: Conjunctura generală te avantajează, dar cum mintea îți este cam împrăștiată, nu este momentul pentru a te implica în activități deosebite. E bine să te relaxezi mai întâi.

Taur: Activitățile de rutină sunt singurele care nu ți-ar ridica probleme. Realizările membrilor mai tineri ai familiei te bucură nespus, ceea ce îți mai echilibrează starea emoțională. 

Gemeni: Surplusul de energie te determină să te implici în prea multe activități. Evenimentele curg cu o repeziciune care te obosește, dar reușești să te descurci. 

Rac: Nu încerca să îți pui în practică planurile secrete, căci vei înregistra un eșec total. Încearcă, pe cât posibil, să ai răbdare, căci reușita va veni de la sine. 

Leu: Ai multe activități pe ordinea de zi, dar nu ai niciun chef. De energie nu duci lipsă, așa că dacă vei face un efort să te mobilizezi, cu siguranță nu-ți va părea rău. 

Fecioară: La serviciu vei avea o discuție cu un coleg, dar se va demonstra, în curând, că dreptatea este de partea ta. Este posibil să ți se facă diverse propuneri de colaborare, care mai de care mai avantajoase. Nu îți rămâne decât să alegi.

Balanță: Astăzi ești cam impulsiv și, din acest motiv, riști să te cerți cu cineva de la serviciu. Relația cu superiorii va fi destul de tensionată și cel mai bine ar fi să te ferești din calea lor. Cel puțin azi.

Scorpion: Evită să te ocupi de chestiuni financiar-contabile, căci nu ai nicio șansă să rezolvi ceva. Un prieten are nevoie de sprijin bănesc din partea ta și n-ar fi rău să faci un efort.

Săgetător: Încearcă să acorzi mai multă înțelegere celor din jur și mai ales renunță la încăpățânarea de care dai dovadă adesea. În a doua parte a zilei, ai putea să te relaxezi într-o vizită sau ieșind la o plimbare cu prietenii. 

Capricorn: Mare atenție la tot ce faci, căci s-ar putea să primești o amendă. Relația cu ființa iubită are toate șansele să se îmbunătățească, ceea ce te va face să privești cu mai multă încredere spre viitor.

Vărsător: Ai multe de făcut și ești hotărât să nu rămâi cu nimic restant pentru mâine. De altfel, energia fizică este la limita superioară și de aceea te simți în stare de orice. Un coleg te cam invidiază pentru rezultatele tale, dar nu este cazul să-l iei în seamă. 

Pești: Vei primi o veste care te va entuziasma peste măsură. Prietenii sunt de partea ta în tot ce dorești să întreprinzi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 02 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 31 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 30 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 29 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 28 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 27 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 23 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 22 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 21 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4299 secunde