Horoscop

177
Horoscop - horoscop3-1522675456.jpg

Articole recomandate

Berbec: Primăvara a venit cu chef de viață pentru tine și din acest motiv ai energie multă pentru activitățile care nu de mult ți se păreau foarte anoste. Profită la maximum de moment.

Taur: Treci printr-o criză existențială, fapt pentru care toate acțiunile tale sunt puse sub semnul incertitudinii. Nu are importanță nimic pentru tine și nimic nu te face să fii fericit. Stai liniștit, va trece.

Gemeni: Nu găsești energia necesară pentru a te apuca de curățenia de sărbători și simți că nimic nu te poate scoate din starea aceasta. Ar trebui să te gândești că este un motiv de bucurie să te reîntâlnești cu toate rudele.

Rac: Nimeni și nimic nu reușește să îți facă pe plac. Dacă tu ai spus că un lucru este într-un fel, este clar că așa va rămâne. Nu conta pe ajutorul nimănui, încearcă să te descurci pe cont propriu.

Leu: Ai o bănuială vagă că un prieten apropiat îți cam sabotează munca, dar nu spui nimic deocamdată. Mai aștepți să-l prinzi asupra faptului, după care vei face un scandal monstru. Atenție la jigniri!

Fecioară: Stai în banca ta și nu te amesteca în conflictul dintre mai mulți prieteni. Mergi pe premisa că își vor rezolva singuri aspectele negative. Vei vedea că nimeni nu te va blama pentru un gest.

Balanță: Sănătatea îți cam pune capac zilele acestea, fapt pentru care decizi să dai un restart organismului tău. Ar trebui să adopți un alt stil de viață, căci cel din prezent este unul extrem de nociv.

Scorpion: Ai mare încredere în oamenii care nu merită acest privilegiu și te tot întrebi de ce se comportă cu tine într-un mod care ție nu îți aduce onoare. Ar trebui să faci ordine în grupul de prieteni, căci s-au strecurat și inamici.

Săgetător: Stai cu gândul la câteva greșeli pe care le-ai făcut fără intenție și nu ai liniște din acest motiv. Dacă vei continua să privești spre trecut, vei risca o depresie de zile mari. Viitorul contează și atât.

Capricorn: Ești pe cale să începi o nouă viață într-un loc care își aduce fericire. Nu este prima dată când iei decizii radicale, tocmai de aceea nimic nu te sperie. Este un pas foarte inteligent.

Vărsător: Ești pe punctul de a obține finanțare pentru o afacere la care ai visat demult. Acum este momentul tău și, indiferent ce spun cei din jur, inima ta este fericită cu alegerea făcută. Mergi pe acest drum!

Pești: Nimic nu este mai greu de acceptat decât trădarea venită din partea unui om apropiat. Dar nimic nu te poate înfrânge atât timp cât ai încredere în forțele proprii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 02 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 31 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 30 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 29 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 28 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 27 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 23 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 22 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 21 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 20 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.7159 secunde