Horoscop

173
Horoscop - horoscop3-1522414085.jpg

Articole recomandate

Berbec: Viața de familie este tihnită și armonioasă. Fiecare apelează la un ton diplomat și scăzut pentru a se face înțeles, iar colaborarea dintre membrii familiei este foarte constructivă.

Taur: Ai șansa de a atrage atenția prin realizările tale, dar totodată nimerești într-un mediu de persoane deosebite, care au cu ce se lăuda, fiecare în parte.

Gemeni: Nu contează că ceilalți mai ridică tonul uneori și au mereu ceva de comentat, ci trebuie să continui să le vorbești amabil și plăcut în pofida afronturilor.

Rac: Ai de ales între două direcții, ceea ce pune la încercare starea ta de nehotărâre, dar de data aceasta știi mult mai precis ce vrei și alegi din prima.

Leu: Intri azi în contact cu o persoană care reprezintă autoritatea și care adeseori se folosește de poziția sa pentru a obține avantaje în interes personal.

Fecioară: Ai nevoie de părerea avizată a partenerului în privința unui proiect care te privește personal. Ascultă-l, pentru că el privește imparțial lucrurile și descoperă lucid și cele mai mici aspecte.

Balanță: Ești o fire pătimașă care pune multă pasiune în tot ce-i nou, pentru că îți place provocarea și te entuziasmezi repede atunci când se ivește ceva incitant la orizont.

Scorpion: Fii pregătit să te îndrăgostești, pentru că se întrevede un astfel de moment. Vei trăi cele mai speciale și mai plăcute momente.

Săgetător: Nu te lăsa copleșit de piedicile mărunte, ci adună-ți forțele să mergi mai departe,

pentru că reușitele de azi apar mai greu, cu un efort suplimentar de voință.

Capricorn: Atitudinea pozitivă cu care pornești azi pe un drum nou te va sprijini în tot ceea ce îți propui pentru a ajunge la capăt cu brio.

Vărsător: Ești nevoit să intervii rapid într-o acțiune care trece repede, dacă nu ești pe fază. Azi contează mult promptitudinea și spontaneitatea, pe care nu le ai întotdeauna la tine.

Pești: Chiar dacă ești un pic cam grăbit și nu te gândești la consecințe, consideri că e mai bine să te eliberezi de o sarcină brusc, decât să duci mai departe ceva ce nu îți aduce satisfacții.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 29 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 28 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 27 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 23 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 22 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 21 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 20 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 19 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 17 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3225 secunde