Horoscop

202
Horoscop - horoscop3-1522331954.jpg

Articole recomandate

Berbec: Momentele importante în viață sunt cele petrecute alături de familie. Așadar, poți face o încercare să fii mai aproape de cei dragi, astfel încât nimic să nu vă mai strice fericirea. 


Taur: Ai colaborat cu persoane dificile, dar iată că ai reușit să o scoți la capăt cu brio. Nu se pune problema de supărare atunci când te cerți cu partenerul de viață. Doar să ai mare grijă la cuvintele pe care le scoți. 


Gemeni: Trebuie să stabilești de la bun început câteva reguli de bază pentru a elimina haosul care s-a instalat. Prea mare greutate nu o să fie, căci lucrurile se vor echilibra cât ai clipi. 


Rac: Este de la sine înțeles că nimeni din viața ta nu face eforturi suplimentare pentru a repara o greșeală ce te-a afectat profund. Mare grijă la lucrurile pe care le pui la suflet, căci te vor băga în depresie dacă nu le ignori. 


Leu: Chiar dacă ai mult timp la dispoziție, nu este indicat să îl consumi pe lucruri care să îți fure energia. De preferat ar fi să valorifici fiecare secundă de singurătate în scop personal. 


Fecioară: Impulsivitatea nu este soluția oricât ai vrea. Nu este indicat să faci pe deșteptul doar de dragul de a primi câteva aprecieri. Încearcă să fii mai realist și să fii tu însuți. Te va ajuta enorm. 


Balanță: Pui bazele unor proiecte care te vor ajuta să îți ghidezi viața într-un mod plăcut. Nu este indicat să faci eforturi supraomenești, important este să ai aproape acei oameni care te pot ajuta din toate punctele de vedere. 


Scorpion: Ești un om de cuvânt, iar acest lucru se reflectă în alegerile pe care le faci și în relațiile pe care ți le construiești. Cei din jur te iubesc și te apreciază, iar pentru mulți dintre ei ai devenit un model demn de urmat. 


Săgetător: Succesul înseam-nă echilibru, iar tu ai testat acest lucru chiar pe pielea ta. Când nu ai idee pe ce drum să o iei, respiră și așteaptă un minut. Vei vedea altfel lucrurile. 


Capricorn: Minunile se întâmplă celor care cred în ele, iar tu ești un astfel de om. Vei avea parte de multe bucurii zilele acestea, motiv pentru care energia ta va fi la cote maxime. 


Vărsător: Ești într-un impas de zile mari, pentru că nu ai idee ce acte merită sau nu semnate. Trebuie să fii foarte vigilent, în sens contrar riști să devii victima escrocilor. 


Pești: Nu merită să dai atenție acelor oameni care te vorbesc de rău, căci, cel mai probabil, proiectează asupra ta toate frustrările lor. Indicat este să îți vezi de viața ta și să fii sigur că ceea ce dai, exact aia vei primi înapoi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 29 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 28 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 27 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 23 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 22 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 21 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 20 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 19 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 17 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 16 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.6654 secunde