Horoscop

175
Horoscop - horoscop2-1522244852.jpg

Articole recomandate

Berbec: Nici nu ați terminat bine o lucrare importantă, că vă gândiți deja să începeți alta. Vă sfătuim să nu exagerați cu munca și să vă mai oferiți câte o pauză.


Taur: Se pare că sunteți irascibil din cauză că ați ratat o afacere. Vă sfătuim să nu vă descărcați nervii în familie. Ar fi mai bine să vedeți dacă nu cumva ați greșit față de colaboratori.


Gemeni: S-ar putea ca persoana iubită să vă reproșeze lipsa de afectivitate și faptul că acordați prea multă importanță afacerilor. Aveți grijă să nu neglijați relațiile sentimentale din cauza dorinței de a câștiga bani cu orice preț!


Rac: Este posibil să înțelegeți greșit acțiunile unui partener de afaceri și să vă certați. Vă recomandăm să fiți calm și să analizați împreună tot ce s-a întâmplat, pentru că altfel riscați să rupeți relațiile. 


Leu: Vă sfătuim să nu vă faceți un program strict, pentru că este posibil să apară evenimente neprevăzute. Nu este exclus să aflați despre decesul unei rude. 


Fecioară: Este posibil să vă certați cu persoana iubită, pornind de la o contradicție într-o chestiune minoră. Vă recomandăm să nu fiți impulsiv. 


Balanță: Relațiile sentimentale și contactele sociale pot avea de suferit din cauza unor probleme de comunicare. Vă simțiți obosit și nu aveți chef să vă vedeți cu nimeni. 


Scorpion: Dimineață, vă pregătiți pentru o călătorie sau pentru plecarea în concediu. O persoană mai în vârstă din familie vă dă sfaturi de care ar fi bine să țineți cont.


Săgetător: Aveți succes în toate activitățile legate de cămin. Dacă aveți ocazia să plecați într-o călătorie, vă sfătuim să refuzați. Sunteți predispus la accidente.


Capricorn: Stați mai bine cu banii și intenționați să plecați într-o călătorie la rude. Ar fi bine să luați legătura cu ele din timp, ca să vă asigurați că le găsiți acasă.


Vărsător: Dimineață sunteți foarte ocupat cu o afacere urgentă. Membrii familiei vă solicită ajutorul, dar sunteți tentat să îi refuzați, pe motiv că nu aveți timp.


Pești: S-ar putea ca dimineață să nu vă simțiți prea bine și să nu vă puteți respecta programul. Cel mai mult regretați că nu puteți onora invitația unui prieten.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 27 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 23 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 22 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 21 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 20 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 19 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 17 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 16 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 15 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.6181 secunde