Horoscop

198
Horoscop - horoscop3-1522158567.jpg

Articole recomandate

Berbec: Viața te-a surprins mereu. Uneori cu lucruri frumoase, alteori nu. Ideea este că tu ai învățat să iei totul ca atare, de aceea nici nu îți faci prea multe griji privind viitorul apropiat. 


Taur: Ai început să te temi de reacția acelor oameni care află că tu și partenerul de viață ați pus punct relației. Multă lume s-a arătat surprinsă, dar nu te lăsa intimidat de critici. 


Gemeni: Mărinimia ta este trăsătură dominantă. Ești un om care sare oricând în ajutorul celor din jur. Ești bine așa cum ești, nu te mai chinui să schimbi nimic la tine. 


Rac: Dacă lenea ar vorbi, cu siguranță ar avea multe de spus în cazul tău. Nu te mobilizezi și stai și vegetezi. Să știi că nu vei primi nimic de la viață dacă vei continua în acest ritm. 


Leu: Te-ai relaxat foarte mult în ultima perioadă, motiv pentru care cele mai grele probleme care trebuie rezolvate la locul de muncă îți sunt atribuite fără alte întrebări. Dar te vei descurca foarte bine. 


Fecioară: Sursa ta de energie este plimbarea în natură. Te relaxează și te ajută să îți aduni gândurile. Perioada stresantă prin care treci acum te face să fii un pic speriat din cauza unor decizii pe care le-ai luat pe negândite. 


Balanță: Cu sănătatea fizică stai perfect, dar pe plan emoțional lucrurile nu sunt deloc așa cum te așteptai. Despărțirea de o persoană dragă nu te lasă să îți vezi de drum. 


Scorpion: Oricât de greu ți-ar fi, nu ceda! Este visul tău din copilărie și ar fi păcat să renunți acum, când ești aproape în vârf. Greul abia acum începe, dar vei face față. 


Săgetător: Nimic nu te sperie și reușești să duci la bun sfârșit câteva planuri la care nu ai fi visat acum câteva luni. Asta și pentru că ești un om foarte muncitor și perseverent. 


Capricorn: Faci o serie de acuzații dure și mai ales nefondate. Atenție! Vei plăti pentru asta, iar prețul va fi destul de usturător. Nu încerca să te dai ceea ce nu ești. Tot tu vei avea de suferit. 


Vărsător: Cu cât ascunzi mai mult adevărata ta persoană, cu atât vei suferi dublu. Ideea stă în felul următor. Nu este nicio problemă dacă îți arăți vulnerabilitățile. Uneori, este chiar bine. 


Pești: Nici în cele mai frumoase vise ale tale nu te-ai fi așteptat să primești asemenea veste minunată. Se pare că lucrurile încep să se așeze așa cum ai sperat mereu. Bucuria este de partea ta.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 27 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 23 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 22 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 21 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 20 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 19 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 17 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 16 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 15 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 14 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4832 secunde