Horoscop

206
Horoscop - horoscop3-1522067448.jpg

Articole recomandate

Berbec: Începeți o lucrare de pe urma căreia veți câștiga bine. Nu vă feriți să cereți ajutorul prietenilor, dacă aveți nevoie! Nu este nicio rușine!


Taur: Dimineață este posibil să vă enervați pentru că nu aveți bani să plecați într-o călătorie în interes de familie. S-ar putea ca o rudă mai în vârstă să refuze să vă împrumute, dar vă recomandăm să nu-i faceți reproșuri.


Gemeni: Sunteți lăudat de șefi pentru felul în care vă faceți treaba. S-ar putea să nu vă iasă o afacere din cauza unei situații nefavorabile. Dar nu disperați.


Rac: Aveți tendința să fiți irascibil din cauza oboselii. Ar fi bine să evitați discuțiile în contradictoriu, pentru că sunteți predispus la probleme cu sănătatea.


Leu: Dimineață s-ar putea să fiți iritat din cauza neînțelegerilor cu un partener de afaceri. Vă sfătuim să discutați calm și să încercați să ajungeți la o concluzie comună.


Fecioară: Puteți avea mici întârzieri, cauzate de evenimente neprevăzute. Vă recomandăm să nu vă puneți mari speranțe într-o afacere, ca să nu fiți dezamăgit.


Balanță: Se pare că sunteți stresat pentru că nu primiți niciun sprijin la serviciu. Seara, s-ar putea să aflați că un prieten apropiat a suferit un necaz.


Scorpion: Dimineață vă enervați la serviciu pentru că primiți sarcini suplimentare. Vă recomandăm să fiți prudent. S-ar putea ca șeful să nu fie în toane prea bune!


Săgetător: Sunteți hotărât să plecați într-o călătorie de afaceri pe care ați tot amânat-o. Partenerul de viață vă reproșează că nu ați ales cel mai bun moment. 


Capricorn: S-ar putea ca partenerul de viață să vă reproșeze că ați cheltuit prea mult. Evitați speculațiile financiare, pentru că există riscul să ajungeți într-o situație neplăcută.


Vărsător: S-ar putea să fiți implicat într-un scandal la serviciu, din cauza bârfelor unui coleg. Vă recomandăm să vă controlați reacțiile, pentru că neînțelegerile se vor lămuri repede.


Pești: Astăzi nu este indicat să circulați cu mașina, pentru că există pericolul să fiți implicat într-un accident. Dacă nu aveți încotro, vă sfătuim să fiți foarte prudent. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 22 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 21 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 20 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 19 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 17 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 16 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 15 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 14 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 13 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5765 secunde