Horoscop

193
Horoscop - horoscop2-1521647813.jpg

Articole recomandate

Berbec: Prima parte a zilei stă sub semnul alergăturii, pe când seara se anunță de pomină. Distracție, prieteni și planuri de viitor. În sfârșit te simți în largul tău. 


Taur: Ești într-o dispoziție proastă, dar faci tot posibilul să treci cu bine peste totul. Nu te impacienta, va trece totul cu bine. Important este că ai alături oameni de calitate, care îți vor umple viața cu bucurii. 


Gemeni: Prietenia cu un om pe care îl cunoști din copilărie este pusă la grea încercare din cauza unor zvonuri lansate de un om care vă invidiază pentru legătura strânsă pe care ați creat-o. Sfatul nostru este să iei atitudine cât mai repede.


Rac: Ești pe punctul de a semna câteva acte care te vor îmbogăți. Cum era de așteptat, banii te vor face să zâmbești. Nu mai este un secret pentru nimeni. La tine, finanțele chiar înseamnă fericire supremă.


Leu: Nu ai secrete față de omul iubit, dar afli cu stupoare că el față de tine are cam multe lucruri pe care le ține ascunse. Încerci să descifrezi treptat tot ce nu se leagă și vei da de informații care te vor lăsa mască. 


Fecioară: Ai primit o veste pe care nu știi cum să o digeri. Nu este nici tristă, dar nici veselă. Cu toate acestea, îți va deregla echilibrul emoțional drastic. Ai mare grijă la șocurile suferite, căci în acest mod te poți îmbolnăvi. 


Balanță: Nu reușești să îți găsești locul în noul colectiv. Deși nu suferi de inadaptabilitate, nici nu ești un om care se pliază ușor atunci când vine vorba despre noutate. 


Scorpion: Ai câteva mici probleme de sănătate, care îți vor da peste cap planurile. Sfatul nostru este să nu te superi, să nu fii trist, căci lucrurile se vor rezolva într-un mod tare ingenios. 


Săgetător: Ai parte de iubire multă, dar știi doar să primești. Important este să înveți să și dai, căci în sens contrar riști să pierzi totul. În lumea aceasta, ceea ce dai primești înapoi.


Capricorn: Nu este nimic mai important pe lumea asta pentru tine decât familia. Și cu toate astea nu petreci îndeajuns timp cu cei dragi. Ai mare grijă, căci va veni vremea când ți se vor reproșa tot soiul de lucruri mai mult sau mai puțin adevărate. 


Vărsător: Ai mare încredere într-un om care de-a lungul timpului ți-a dovedit că este acolo, pentru tine, necondiționat. Este important să faci și tu gesturi frumoase pentru el, mai ales acum că se află într-un impas. 


Pești: Ziua de azi începe cu o stare de nervozitate generalizată. Nu este nevoie de prea multe explicații, cei din jur vor da dovadă de înțelegere. Ai mare grijă la vizitele pe care le faci, nu sunt toate binevenite. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 20 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 19 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 17 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 16 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 15 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 14 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 13 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 12 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 10 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.7184 secunde