Horoscop

191
Horoscop - horoscop2-1521466880.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ziua începe cu vești bune, cu sume de bani primite, și ca să fie totul ca la carte, se anunță și o ieșire cu prietenii. Este un motiv perfect să termini repede treaba și să te pregătești de o relaxare ca la carte, pentru că meriți după cât ai muncit. 


Taur: Ești pe punctul de a semna niște acte prin care cedezi o parte din responsabilitatea ta unui om în care nu vezi prea multă determinare. Este un pas greu pentru tine, și stai cu inima strânsă gândindu-te la ce va urma. Va fi bine în final! 


Gemeni: Încrederea pe care tu o ai în oamenii din jur îți este puternic zdruncinată, azi. Stai liniștit, lucrurile merg în direcția bună. 


Rac: Nu mai da înapoi ori de câte ori se ivește o problemă pe care tu ești responsabil să o rezolvi. Dacă vei face mereu așa nu vei evolua deloc, și îți va fi din ce în ce mai greu să te repliezi unui stil de viață tumultuos. 


Leu: Ziua de azi a început în mare forță pentru tine, întrucât teroarea la care ești supus nu are egal. În familie ai parte de certuri, la locul de muncă de asemenea, iar copiii nu vin nici ei cu vești minunate de la școală. Ia o gură de aer, căci toate vor trece cât ai clipi. 


Fecioară: Viața este precum un joc. Te binedispune, te face să câștigi, dar uneori să și pierzi. Stai fără griji, nu se întâmplă nimic dacă nu vei rezolva totul ca la carte, ești om și este perfect normal ca ocazional să mai și greșești. 


Balanță: Ești oglinda gândurilor tale, motiv pentru care mimica ta indică tristețe. Pune în balanță situațiile plăcute pe care viața ți le oferă, lăsându-le mai la urmă pe cele mai puțin benefice. Totuși, nu uita să iei totul ca pe o lecție. 


Scorpion: Nici măcar azi, după ce familia te-a încurajat, nu poți sta fără să te îngrijorezi excesiv. Ce crezi că se poate rezolva dacă stai tot timpul cu sufletul la gură? Este timpul să fii mai cu picioarele pe pământ. 


Săgetător: Faci nenumărate calcule și pui cap la cap mii de situații, poate poate vei reuși să afli adevărul suprem despre o persoană pentru care manifești un soi de interes. Atenție să nu fii demascat, căci nu va fi bine pentru tine. 


Capricorn: Ai multe regrete, dar nu trebuie să faci din asta o tragedie. Nu mai privi în trecut, căci din cauza aceasta pesimismul a cam pus stăpânire pe tine. Viața este frumoasă, așa că trăiește-o din plin. 


Vărsător: Ești pe punctul de a finaliza o lucrare, dar nu ești supărat din acest motiv. Ai avut parte de o experiență frumoasă, din care ai avut ce învăța și pe care ai repeta-o ori de câte ori ar fi posibil.


Pești: Ești în plină forță fizică și mai ales psihică, motiv pentru care este timpul să îți duci la bună îndeplinire toate planurile pe care le-ai scris pe hârtie cu atât de multă migală. Se anunță realizări nenumărate. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 19 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 17 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 16 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 15 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 14 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 13 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 12 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 10 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 09 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 08 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.417 secunde