Horoscop

163
Horoscop - horoscop3-1521120156.jpg

Articole recomandate

Berbec: În prima parte a zilei, primiți vizite neașteptate. S-ar putea să fiți nevoit să plecați într-o călătorie lungă. Pregătiți bagajele din timp, dacă nu vreți să primiți reproșuri. Ar fi cazul să o lăsați mai moale cu atâtea cheltuieli.

Taur: Începeți ziua cu o stare de nervozitate cruntă. Vă recomandăm să vă temperați și să evitați discuțiile în contradictoriu, mai ales cu partenerul de viață. Pe de altă parte, în plan financiar stați foarte bine.

Gemeni: Pe parcursul zilei, apar tot felul de probleme, mai mici sau mai mari, dar le veți face față cu brio. Nu vă asumați riscuri! Șansele de reușită sunt minime astăzi. Mâine, lucrurile se mai temperează.

Rac: Schimbare de planuri, astăzi. Primiți o veste care vă dă toate ideile peste cap și trebuie să regândiți strategia de a reuși în această afacere. Nu vă suprasolicitați, căci randamentul va scădea drastic.

Leu: Prietenii de familie vă sunt aproape astăzi, ceea ce vă bucură nespus. Treceți printr-o perioadă tensionată și chiar aveți mare nevoie de ei. Profitați din plin de toate sfaturile primite.

Fecioară: Persoanele în vârstă vă dau indicii care mai de care mai bune, dar nu știți să le apreciați și - mai mult! - le criticați destul de des. Ar trebui să vă schimbați atitudinea, căci riscați să rămâneți pe dinafară.

Balanță: Nemulțumirile apar pe fondul stresului. S-ar putea să nu reușiți să obțineți un împrumut după care ați alergat în ultimele zile. Calmați-vă, pentru că situația se va rezolva de la sine.

Scorpion: Nu vă ajung banii să faceți o investiție în domeniul imobiliar, dar veți reuși să începeți o altă afacere mult mai profitabilă. Un prieten este dispus să vă împrumute cu cât aveți nevoie, deci nu aveți motive de îngrijorare.

Săgetător: Invidia colegilor vă împiedică să perseverați. După-amiază, s-ar putea ca o persoană mai în vârstă să vă facă tot felul de reproșuri. Nu acceptați nicio jignire!

Capricorn: Credeți că toate problemele care apar sunt din cauza lipsei de bani. Nu este așa! Ar fi bine să acceptați ajutorul unui prieten, ca să treceți cu bine peste toate obstacolele.

Vărsător: Ideile inovatoare de care dispuneți azi sunt soluția perfectă pentru o zi ca la carte. Un fost coleg vă propune să colaborați într-o afacere sau vă oferă un nou loc de muncă.

Pești: Vă înțelegeți din ce în ce mai bine cu partenerul de viață, relația devenind în sfârșit serioasă. Acum puteți să faceți proiecte de viitor fără să vă gândiți la risipă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 15 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 14 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 13 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 12 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 10 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 09 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 08 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 07 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 06 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 05 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 2.1399 secunde