Horoscop

182
Horoscop - horoscop3-1520770750.jpg

Articole recomandate

Berbec: Aveți șanse de reușită în orice domeniu, mai ales la examene. Relațiile sentimentale merg bine, dar vă recomandăm să fiți mai atent la problemele partenerului de viață.

Taur: Un prieten vă dă de gândit, sfătuindu-vă să vă temperați dorința de a câștiga bani cu orice preț. Încercați să vedeți și alte interese decât cele de natură materială!

Gemeni: Simțul practic și dorința de schimbare vă ajută să intrați în afaceri. S-ar putea ca un prieten să vă propună o colaborare aparent profitabilă. Nu vă grăbiți să promiteți nimic!

Rac: S-ar putea să începeți o nouă etapă, mai ales în plan social sau sentimental. Nu este exclus să demarați o afacere. Sunteți comunicativ și puteți avea succes în călătorii.

Leu: Zi prielnică pentru ieșiri cu prietenii. Aveți posibilitatea să rezolvați ușor probleme familiale. Vi se conturează un plan de afaceri la care vă gândiți de multă vreme. 

Fecioară: Partenerul de viață vă impresionează cu un cadou la care nu vă așteptați. Spre seară, vă simțiți bine la o ieșire cu prietenii. Vă sfătuim să vă ascultați intuiția, pentru a lua o decizie corectă la serviciu.

Balanță: Colegii de serviciu și partenerul de viață vă apreciază pentru dorința de schimbare și înnoire. Organizați-vă cât mai riguros și nu pierdeți timpul!

Scorpion: Intenționați să vă implicați mai mult în treburile casei, iar partenerul de viață este încântat. Relațiile cu cei din jur sunt foarte bune și puteți să încheiați contracte sau să semnați documente oficiale.

Săgetător: Aveți o capacitate de comunicare foarte bună și rezolvați mai ușor toate problemele. Aveți succes în societate și în toate activitățile legate de cămin.

Capricorn: Puteți rezolva o problemă financiară care vă frământă de multă vreme. S-ar putea ca dimineață să vi se propună o colaborare. Este momentul să vă consolidați relațiile de prietenie și de afaceri.

Vărsător: Este o zi destul de dificilă, în care aveți multe de rezolvat. Principala problemă s-ar putea să fie de natură financiară, dar vă sfătuim să nu vă faceți griji.

Pești: Dimineață sunteți hotărât să faceți câteva schimbări în cămin, dar nu sunteți sigur că partenerul de viață va fi de acord. Stabiliți-vă clar prioritățile!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 09 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 08 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 07 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 06 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 05 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 03 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 02 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 01 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 28 Februarie 2018
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.6304 secunde