Horoscop

213
Horoscop - horoscop3-1518436891.jpg

Articole recomandate

Berbec: Se anunță o zi plină încă de la primele ore ale dimineții. Drumurile pe care le faceți aduc mai degrabă neplăceri. Dacă vreți să aveți o zi cât mai reușită, cea mai bună decizie pe care o puteți lua este aceea de a rămâne acasă.

Taur: Se anunță multe probleme care pleacă de la bani și pot strica prietenii frumoase. Acest risc este sporit astăzi și cel mai probabil veți fi pus în postura de a împărți banii câștigați cu o persoană apropiată. 

Gemeni: Partenerul de viață are mai puțină răbdare decât de obicei, așa că ar fi bine să îl menajați. Altfel, e posibil să aibă o izbucnire neașteptată. 

Rac: O persoană din familie nu se poartă corect, dar îi iertați totul. În fond, dacă nici rudelor apropiate nu le iertăm micile greșeli, atunci cu cine să fim îngăduitori?

Leu: Vă purtați cu mare grijă atunci când vreți să le faceți pe plac persoanelor dragi. Cu toate acestea, un conflict va apărea din senin, dar spiritele se vor calma.

Fecioară: Vă întâlniți cu o persoană care vă enervează la culme. Faceți mari eforturi pentru a vă stăpâni furia și reușiți acest lucru. În schimb, vă promiteți să nu vă mai întâlniți niciodată cu respectivul.

Balanță: Petreceți prea puțin timp acasă, alături de cei dragi, astfel încât aceștia încep să vă facă reproșuri. Încercați să rezolvați problema promițându-le că veți încerca să obțineți mai mult timp liber săptămâna viitoare.

Scorpion: Munciți doar în măsura în care ceea ce faceți aduce și bani mai mulți. Altfel, refuzați orice propunere de a lucra, indiferent din partea cui ar veni. Nu aveți chef să faceți muncă în serviciul comunității.

Săgetător: Mergeți la cumpărături împreună cu familia și, cum nimeni nu se gândește să își cenzureze în vreun fel dorințele, portofelul se golește într-un ritm extrem de rapid.

Capricorn: Există riscul ca o persoană cu care vă întâlniți astăzi să fie total nemulțumită de atenția redusă și timpul infim pe care îl acordați. Din această cauză, această persoană vă va vorbi de rău pe la prietenii comuni. 

Vărsător: Nu prea sunteți interesați de ceea ce se întâmplă la birou și sunteți mai atenți la ceea ce ține de viața personală. În mod evident, telefoanele primite de la persoanele dragi vor fi mai interesante decât e-mail-urile venite din partea superiorilor. 

Pești: Nu vă lăsați duși de val! Analizați bine toate detaliile și abia după ce vă consultați cu mai mulți cunoscuți mergeți și spuneți ceea ce ați hotărât. Deciziile luate azi sunt extrem de importante. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 12 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 10 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 09 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 08 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 07 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 06 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 05 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 03 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 02 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 01 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.6867 secunde