Horoscop

165
Horoscop - horoscop3-1518185620.jpg

Articole recomandate

Berbec: S-ar putea ca o problemă sentimentală mai veche să revină în actualitate și să vă certați cu partenerul de viață. Nu cedați primului impuls! Calmitatea este cheia spre succes.

Taur: Sunteți plin de energie și aveți idei originale. Vă recomandăm să fiți prudent. Riscați să depășiți anumite limite și să provocați discuții în contradictoriu.

Gemeni: Se pare că nu reușiți să îndepliniți toate sarcinile de serviciu și nu este exclus să aveți probleme cu șefii. Vă sfătuim să nu încheiați tranzacții financiare.

Rac: Nu este momentul să vă ocupați de probleme delicate, pentru că este posibil să nu vă puteți concentra. La serviciu, sunteți nervos și, deși vreți să fiți convingător, vă loviți de neîncrederea colegilor.

Leu: Se pare că vă lăsați prea mult călăuzit de sentimente și riscați să deveniți melancolic. Nu este exclus să aveți dificultăți de comunicare.

Fecioară: Persoana iubită vă reproșează lipsa de afectivitate și faptul că acordați prea multă importanță afacerilor. Vă sfătuim să fiți mai atent cu familia.

Balanță: Nu este o zi bună pentru afaceri. Este posibil să fiți confuz și lipsit de realism, motiv pentru care riscați să luați decizii eronate. Nici călătoriile nu sunt recomandabile azi.

Scorpion: Nu prea vă simțiți în formă, ceea ce explică starea de nervozitate în care vă aflați. Vă recomandăm să nu vă asumați niciun risc.

Săgetător: Dimineață s-ar putea să fiți acuzat de colegi că nu sunteți consecvent. Vă sfătuim să fiți prudent, pentru că astăzi aveți tendința să fiți impulsiv.

Capricorn: Dimineață aflați că o cunoștință s-a îmbolnăvit grav. Vă implicați și faceți mai multe drumuri scurte. În a doua parte a zilei, sfaturile unui prieten vă ajută să vă clarificați sentimentele contradictorii.

Vărsător: Sosirea unor musafiri din altă localitate vă obligă să vă schimbați planurile pentru azi. Dacă vă roagă să îi ajutați cu ceva, vă sfătuim să nu îi refuzați.

Pești: Sunteți hotărât să rezolvați o problemă financiară care vă sâcâie de mai multă vreme. Dacă vi se propune să vă asociați într-o afacere, vă sfătuim să nu ezitați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 08 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 07 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 06 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 05 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 03 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 02 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 01 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 31 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 30 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.6763 secunde