Horoscop

233
Horoscop - horoscop3-1518093167.jpg

Articole recomandate

BERBEC: E posibil să luați niște bani și să plătiți o factură mai consistentă ori poate o rată. Poate o să vă trimită șeful în delegație să le dați de capăt unor chestiuni mai delicate și poate va urma și o promovare.

TAUR: S-ar putea să vă refaceți viața sentimentală și să depășiți problemele cu care v-ați confruntat în ultima vreme. Posibile negocieri care se pot încheia în favoarea voastră și o să începeți lucrul la un proiect.

GEMENI: Încă se mai poate să salvați o relație sentimentală și să vă mutați în casă nouă. Vă pregătiți de o relansare și o să beneficiați de sprijinul unor oameni competenți.

RAC: Relația de cuplu o să treacă printr-o fază mai rece, dar ea se mai așază, va fi mai profundă și stabilă, trebuie avut însă răbdare.

LEU: La voi relația de cuplu se nuanțează frumos în perioada asta și o să puteți întâlni pe cineva dacă n-aveți partener, iar unii dintre voi vă puteți căsători. O să reglați tot felul de chestiuni legate de serviciu.

FECIOARĂ: O să vă bucurați de o serie de reușite în cămin, cumpărați lucruri noi, reparați, ori puteți construi ceva pe lângă casă. Se pare c-or să fie vreo două săptămâni intense la serviciu, dar sunt promisiuni de bani și de o postură mai la vedere, ca să vă fie răsplătită muncă.

BALANȚĂ: Poate vă schimbați programul de lucru și-o s-aveți mai mult timp pentru familie. Se poate să vă simțiți atrași de un nou domeniu de studiu în care să vă lansați pe linie profesională.

SCORPION: Se poate să aveți parte de o vizită neașteptată, poate ieșiți la o cină în oraș. Primiți încurajări din partea unor oameni care văd în voi un potențial care poate fi folosit la maximum.

SĂGETĂTOR: O să puteți semna acte și să meargă totul bine, să excelați chiar. O să accelerați ritmul de lucru, și poate o să vă dublați veniturile.

CAPRICORN: Segmentul sănătate e vulnerabil și ar fi bine să vă îngrijiți. Sunteți pe punctul de a semna un contract și de a mai face un pas în carieră.

VĂRSĂTOR: Poate vă luați un abonament la o sală de sport, vă duceți în week-end-uri la munte, vă schimbați coafura, garderoba, dați refresh. E o perioadă încărcată de evenimente și o să aveți parte de oferte de lucru, de câștiguri.

PEȘTI: Va trebui să vă faceți timp pentru mers la doctor și pentru voi și pentru ai voștri, să eliminați cauza unor probleme de sănătate. Pot fi niște schimbări la serviciu care să fie în avantajul vostru - totul e să speculați momentul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 08 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 07 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 06 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 05 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 03 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 02 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 01 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 31 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 30 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 29 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 2.3309 secunde