Horoscop

253
Horoscop - horoscop3-1518010423.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ți se pare că părinții cer cam multe de la tine, dar nici nu este cazul să îți exprimi nemulțumirile. O călătorie pe care o vei face astăzi îți va permite să îmbini plăcutul cu utilul. 

Taur: O cunoștință îți va da niște informații ce se vor dovedi deosebit de interesante. Nu te grăbi să le folosești, mai ales că ai și așa destul de multe activități pe ordinea de zi. 

Gemeni: Partenerul de suflet îți va accepta toate propunerile, așa că nu este cazul să ai niciun fel de emoții. Relația cu acesta se va ameliora, așa că și tu vei fi ceva mai relaxat. 

Rac: Este posibil să fii obligat să rămâi ceva mai mult timp peste program la serviciu. Activitățile intelectuale îți vor aduce rezultate mulțumitoare.

Leu: Relațiile cu cei din jur evoluează cel puțin mulțumitor. Ai putea să îți faci un nou prieten sau să îți consolidezi vechile prietenii, însă oricare ar fi alegerea făcută, ține cont de respectul reciproc.

Fecioară: Cunoștințele pe care le ai sunt cam împrăștiate, de aceea, din punct de vedere intelectual, nu dai randamentul scontat. Poți miza pe sprijinul unei cunoștințe mai vechi în cazul în care dorești să rezolvi o problemă în timp record.

Balanță: Este foarte posibil să apară unele probleme legate de acte. În cazul în care ai de semnat documente oficiale, cel mai înțelept lucru ar fi să amâni această chestiune pentru o altă zi. 

Scorpion: Vei avea o nemulțumire legată de cineva din anturajul apropiat, dar ar fi de dorit să lași lucrurile să se rezolve de la sine. În plan profesional, situația este destul de tensionată.

Săgetător: În această perioadă, nu este cazul să ceri sprijinul celor din jur. Fiecare are problemele lui, iar tu dispui și de forța necesară să duci totul la bun sfârșit.  

Capricorn: Dacă ai de gând să faci o cheltuială de dimensiuni mai mari, ar fi bine să te sfătuiești cu cineva apropiat. Spre seară, un telefon de la un prieten te va determina să îți schimbi planurile.

Vărsător: Ești puțin îngrijorat din cauza situației tale financiare. Vei face față situației, căci norocul te va susține în această zi. Sănătatea îți creează unele probleme, căci este posibil să te confrunți cu dureri de cap sau stări febrile. 

Pești: Relațiile cu persoanele mai tinere îți sunt avantajoase, cu condiția să nu încerci să îți impui punctele de vedere. Nu încerca niciun fel de schimbare în cămin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 06 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 05 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 03 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 02 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 01 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 31 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 30 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 29 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4864 secunde