Horoscop

235
Horoscop - horoscop3-1517324560.jpg

Articole recomandate

Berbec: S-ar putea să pierdeți bani într-o călătorie în interes personal. În schimb, primiți o propunere de colaborare. Nu vă grăbiți să acceptați! Gândiți-vă la timpul liber de care dispuneți!

Taur: Dimineață, sunteți nehotărât și reușiți să îi derutați și pe cei din jur. Nu începeți mai multe treburi deodată, pentru că riscați să nu le terminați la timp și chiar să pierdeți bani. 

Gemeni: S-ar putea să aveți dificultăți de comunicare. Se pare că nu sunteți prea bine dispus, motiv pentru care aveți de gând să renunțați la o excursie planificată împreună cu partenerul de viață.

Rac: Dacă reușiți să vă temperați spiritul critic, este posibil să câștigați bani frumoși. Vă recomandăm să fiți atent cum discutați cu partenerul de viață și cu persoanele mai în vârstă, ca să nu declanșați o ceartă. 

Leu: Sunteți hotărât să demarați o afacere la care vă gândiți de multă vreme. Nu vă lipsesc nici banii, nici ideile. După-amiază, vă întâlniți cu prietenii. S-ar putea ca familia să vă reproșeze că o neglijați. 

Fecioară: Sunteți impulsiv și aveți tendința de a-i jigni pe cei din jur. După-amiază, sunteți invitat la o petrecere la care partenerul de viață nu este de acord să mergeți. Vă sfătuim să nu vă gândiți doar la satisfacțiile personale.

Balanță: S-ar putea ca partenerul de viață să vă reproșeze că nu vă interesează problemele de familie. Cu răbdare și tact, puteți evita o ceartă. În privința afacerilor, ar fi bine să fiți mai prudent. 

Scorpion: Se pare că nu mai plecați într-o călătorie, din cauza neînțelegerilor cu partenerul de viață. Chiar dacă sunteți convins că aveți dreptate, aveți grijă să evitați un scandal! Se pare că sunteți obosit și indispus. 

Săgetător: Ar fi bine să vă exprimați clar ideile, pentru că persoana iubită ar putea să vă interpreteze greșit dorința de a fi mai liber. Vă recomandăm să evitați speculațiile, întrucât intuiția vă poate înșela. 

Capricorn: Dimineață, aveți dificultăți de comunicare, care vă pot afecta relațiile pe plan social. Se pare că resimțiți oboseala acumulată în ultimele zile.T 

Vărsător: S-ar putea ca relațiile sentimentale să aibă de suferit din cauza unor neînțelegeri de moment. Vă sfătuim să vă păstrați calmul și să evitați o ceartă.

Pești: S-ar putea să aflați că ați pierdut banii investiți într-o afacere în care v-ați pus mari speranțe. Vă sfătuim să nu vă asumați niciun risc, pentru că astăzi nu prea aveți șanse din niciun punct de vedere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 30 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 29 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 26 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 25 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 23 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 22 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 19 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 18 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.2916 secunde