€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:

Horoscop

Ştire online publicată Marţi, 23 Ianuarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Berbec: Vă găsiți în fața unei dileme: ori finalizați o lucrare importantă la locul de muncă, ori vă ocupați de o afacere personală, care se anunță foarte profitabilă. Vă sfătuim să temporizați și să amânați decizia pe mâine. 

Taur: În prima parte a zilei, intenționați să solicitați o mărire de salariu. Nu ați ales momentul cel mai potrivit! Tocmai acum, colegii de serviciu se plâng că nu sunteți suficient de cooperant.

Gemeni: În prima parte a zilei s-ar putea să fiți indispus din cauza unei probleme sentimentale. La locul de muncă, reușiți să faceți față tuturor sarcinilor, cu ajutorul unui coleg mai în vârstă. 

Rac: Astăzi, aveți idei confuze și nerealiste, iar cei din jur nu reușesc să vă înțeleagă. Vă sfătuim să nu începeți mai multe activități în același timp. Riscați să nu duceți niciuna la bun sfârșit. 

Leu: Planurile dumneavoastră în legătură cu o afacere s-ar putea să eșueze din cauza ambițiilor nerealiste. Dacă analizați totul cu obiectivitate, veți vedea că proiectele dumneavoastră se pot concretiza.

Fecioară: Starea de confuzie și lipsa simțului practic vă afectează randamentul la locul de muncă. Evitați discuțiile în contradictoriu și concentrați-vă asupra problemelor urgente!

Balanță: Sunteți indispus din cauza unor probleme sentimentale și vă refugiați în muncă. Vă sfătuim să vă propuneți obiective mai realiste. O persoană mai în vârstă vă sfătuiește cum să rezolvați divergențele cu partenerul de viață. 

Scorpion: Se pare că nu aveți spor pe plan profesional și în afaceri. Nu forțați lucrurile! În caz contrar, vă veți irosi energia și riscați să aveți probleme cu sănătatea. 

Săgetător: Nu sunteți într-o dispoziție prea bună, deși aveți multe de făcut la serviciu și acasă. Ideile și proiectele dumneavoastră nu sunt bine primite. Nu este momentul să insistați.

Capricorn: Șeful și colegii de serviciu vă reproșează că nu reușiți să vă încadrați în programul de lucru. Nici acasă nu sunteți tocmai entuziast. Încercați să fiți mai atent la problemele celor din jur!

Vărsător: Vă cam lipsește simțul practic și nu este indicat să începeți noi activități. Dacă aveți de luat decizii, amânați pe mâine! 

Pești: Dimineață s-ar putea să aveți un randament scăzut la locul de muncă. Vă recomandăm să amânați deciziile importante și tranzacțiile financiare.

Distribuie :

Articole pe aceeaşi temă

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7293 secunde