Horoscop

179
Horoscop - horoscop-1516203539.jpg

Articole recomandate

Berbec: Popularitatea ta în rândul persoanelor de sex opus va crește simțitor, dar nu este cazul să te lași dus de val și să faci schimbări de mai mare anvergură.

Taur: N-ar fi exclus să apară unele probleme legate de sănătate. O schimbare pe care ți-o dorești de mai mult timp s-ar putea produce în această zi. Vei avea ocazia să te vezi cu unii din prietenii mai vechi.

Gemeni: Starea ta generală nu va fi dintre cele mai bune: energia fizică va fi la limita inferioară și, dacă ai o suferință cronică, n-ar fi exclus să se acutizeze. Oricum, este o perioadă în care nu trebuie să te suprasoliciți.

Rac: Capacitatea creativă atinge o cotă ridicată și ar fi bine să o folosiți pentru rezolvarea problemelor profesionale și de afaceri. Relațiile sentimentale pot fi foarte bune, dacă vă stăpâniți tentația de a-i face reproșuri persoanei iubite.

Leu: Nu ești într-o formă nemaipomenită, așa că ar trebui să nu te implici în activități care să te suprasolicite. Dozează-ți cu grijă eforturile altfel nu vei reuși să te descurci. La serviciu va fi mare agitație.

Fecioară: Vei avea discuții legate de cheltuielile ce ar trebui făcute în cămin. Ar trebui să te gândești de două ori înainte de a scoate banii din buzunar, căci ai putea avea probleme serioase.

Balanță: Nu ești într-o formă nemaipomenită, așa că nu este cazul să te implici în activități care te-ar putea suprasolicita. Evită discuțiile în contradictoriu. Colaborările nu îți sunt avantajoase.

Scorpion: Vei face cheltuieli în compania prietenilor, dar nu are de ce să îți pară rău. Cineva din anturajul apropiat va avea unele probleme și va apela la sprijinul tău. Nu este cazul să încerci să îți impui punctele de vedere.

Săgetător: Nu ești în forma ta cea mai bună. Ești agitat, neliniștit și nu ai stare să faci ceea ce ți-ai propus. Încearcă să te implici în activități practice, care îți vor permite să îți consumi în mod eficient energia de care dispui.

Capricorn: În prima parte a zilei sunteți cu capul în nori. Până reușiți să reveniți cu picioarele pe pământ, vă sfătuim să fiți prudent și să nu vă implicați în activități importante.

Vărsător: Vei cheltui peste așteptări cu ocazia unei călătorii. Nu este un moment favorabil pentru a semna acorduri sau pentru a cere aprobări. Activitățile de divertisment îți vor da ocazia să te distrezi.

Pești: În general, comunicarea cu ființa iubită va evolua bine pe parcursul acestei zile. Entuziasmul sentimental va atinge limita superioară, așa că n-ar fi exclus să faci o cucerire din anturajul apropiat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 16 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 15 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 12 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 11 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 10 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 09 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 08 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.8089 secunde