€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Horoscop

Ştire online publicată Luni, 15 Ianuarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Berbec: Prima zi a săptămânii vine la pachet cu planuri mărețe. Vestea proastă este că te vei aglomera un pic mai mult decât dacă ai fi stat în banca ta, dar vestea bună este că vei prinde niște oferte de nerefuzat.

Taur: Frigul de afară nu te ține în casă. Acesta este un lucru bun dat fiind faptul că beneficiile pentru sănătate sunt nenumărate. Ai intrat într-o rutină ucigătoare, motiv pentru care vrei să scapi de tot ce te ține pe loc.

Gemeni: Bați pasul pe loc într-o problemă care ar fi trebuit să fie rezolvată deja, însă lipsa unui ajutor de specialitate te face să te deplasezi cu viteza melcului. Ai grijă să nu depășești termenul limită, căci vei fi din ce în ce mai stresat.

Rac: Situația cu care te confrunți acum va lua o turnură demnă de un scenariu de film. Vestea minunată este că te vei descurca impecabil, deși inițial ai fi jurat că nu poți face față unei asemenea provocări.

Leu: Mare atenție la felul în care vei prezenta situația deplorabilă în care se află planurile tale la locul de muncă. Șefii nu vor aprecia că sub comanda ta totul s-a dus de râpă. Vestea bună este că rezolvarea va fi la un pas de tine.

Fecioară: Nu ai niciun chef de învățat azi, motiv pentru care iei decizia de a te ocupa de planurile tale personale. Este o soluție bună, căci rezultatul final vine la pachet și cu relaxare și energie bună.

Balanță: O problemă care se ivește la locul de muncă în aceste zile îți demonstrează că părerea ta nu este deloc importantă. Pe bună dreptate, tensiunea ta va crește, iar nervii vor fi și ei prezenți.

Scorpion: Ai rănit prin niște cuvinte dure și acum ești în plin proces de a vindeca acele răni pe care le-ai provocat. Nu este de mirare că starea ta din zilele acestea este una proastă. Nu te lăsa doborât.

Săgetător: Arunci cu banii pe lucruri de care nu ai cea mai mare nevoie. Ideal ar fi să-ți prioritizezi puțin cheltuielile, căci riști să ai de-a face cu oameni care te vor trage la răspundere pentru tot ce faci.

Capricorn: Intuiția te ajută să ieși cu capul sus dintr-o situație care inițial pare fără rezolvare. Dar tu reușești să fii din ce în ce mai bine pregătit pe domeniul tău și orice punct slab care apare este transformat în oportunitate.

Vărsător: Nu mai da sfaturi dacă nu ți se cere acest lucru. Te vei convinge pe propria piele cât de nocive sunt povețele oferite oamenilor care nu sunt dispuși nici măcar să le asculte.

Pești: Trăiești în ultimele zile cât alții într-o lună. Planuri, întâlniri, totul se concretizează în această săptămână. Ești încărcat până peste cap, dar energia de care dispui te va ajuta să faci față cu brio tuturor problemelor care apar pe drum. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7333 secunde