Mai multe ştiri online:

Horoscop

Ştire online publicată Vineri, 22 Decembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Berbec: Imediat după Crăciun, începeți o serie de schimbări în cămin. Vă sfătuim să țineți cont și de părerile partenerului de viață. Puteți să vă faceți planuri de viitor. Nu începeți mai multe treburi deodată, pentru că s-ar putea să nu terminați niciuna!

Taur: Doriți să faceți schimbări pe toate planurile și reușiți să faceți rost de banii necesari, deși v-ați cam întins cu cheltuielile de Crăciun. Vă recomandăm să mergeți la cumpărături împreună cu partenerul de viață.

Gemeni: S-ar putea să primiți un cadou consistent pentru casă. Doar e luna cadourilor! Aveți o zi foarte aglomerată, dar și satisfacția este pe măsură. După-amiază, stați acasă împreună cu câțiva prieteni care v-au dat o mână de ajutor.

Rac: Dimineață, sunteți hotărât să terminați câteva treburi pe care le considerați urgente. Vă ajută cu bani o persoană mai în vârstă din familie, dar va încerca să-și impună punctul de vedere.

Leu: Sunteți preocupat de probleme legate de sănătate. Mare grijă la alimentația de Crăciun! Dimineață, aveți ocazia să cumpărați o casă sau să faceți un schimb de locuință.

Fecioară: Dimineață, primiți o sumă importantă și reușiți să vă puneți în practică planurile de a face o investiție într-o afacere. Cum în perioada sărbătorilor veți avea mulți musafiri, ideile vor veni de la sine.

Balanță: Ar fi bine să amânați întâlnirile de afaceri, pentru că nu vă aflați într-un moment foarte bun. Nu luați decizii importante! Ar fi bine să vă găsiți mai mult timp pentru problemele familiei.

Scorpion: Vă concentrați asupra familiei și a căminului. Este perioada din an când familia se reunește. Doriți să cumpărați un obiect de valoare pentru casă. S-ar putea ca o rudă apropiată să vă dea un sfat bun și să economisiți bani.

Săgetător: Este vremea bucuriilor mărunte și a faptelor bune. Vă puteți baza pe ajutorul rudelor și al prietenilor să faceți surprize frumoase. Este o zi bună pentru a împărți vorbe frumoase și gesturi mărețe.

Capricorn: Chiar dacă aveți multe probleme de rezolvat, nu vă neglijați sănătatea. Găsiți-vă timp și pentru odihnă! Reușiți să faceți schimbări care vă vor îmbunătăți mult viața sentimentală. Sau poate Moș Crăciun vine cu o surpriză... sentimentală.

Vărsător: Dacă puteți să plecați într-o excursie cu partenerul de viață, vă recomandăm să nu ezitați. O ieșire în mijlocul naturii vă poate apropia și mai mult.

Pești: Traversați o perioadă favorabilă relațiilor sentimentale. Surprizele pe care vi le veți face unul altuia vă vor apropia mai mult, iar bucuria de a fi din nou ca înainte va transforma relația într-una foarte strânsă și puternică.

Distribuie :

Articole pe aceeaşi temă

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8695 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4050 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2781 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7522 secunde