Horoscop

242
Horoscop - horoscop-1513513057.jpg

Articole recomandate

Berbec: Te bucuri nespus de tare de roadele muncii tale care încep să se vadă din ce în ce mai clar. Te îndrepți spre un succes rapid, pentru că ai depus toate eforturile pentru a ajunge acolo.

Taur: Ieși în evidență prin talentul de a te exprima în fața tuturor cu încredere deplină în cunoștințele tale. Ai putea ieși primul în orice confruntare de idei. 

Gemeni: Muncești mult, cu pasiune, pentru că ești motivat de ceea ce te așteaptă la final. Poate nu e un câștig material, ci un capital de imagine, pentru că ceea ce vei dobândi va conta mult la reputația ta în carieră. 

Rac: Joci un rol important într-o acțiune nouă, ce necesită un consum imens de energie, dar tu ești principalul motor de energie care-i va mobiliza foarte bine și pe ceilalți. Colaboratorii tăi au nevoie de un exemplu de implicare, iar acesta ești tu. 

Leu: Ai grijă la criticile pe care le aduci astăzi unei persoane care s-ar putea simți atacată pe nedrept. Chiar dacă judecata ta e dreaptă, fii totuși atent la tonul folosit. 

Fecioară: Ai o atitudine îndrăzneață ce te va ajuta să ieși ușor în evidență. Ești bine motivat de o țintă pe care vrei s-o atingi cu orice preț, de aceea trebuie să profiți de elanul fantastic ce te cuprinde azi. 

Balanță: Faci parte dintr-un grup larg de persoane în care te simți bine, ca între prieteni. Vă leagă interese comune, aveți o comunicare facilă, ca de la suflet la suflet. 

Scorpion: Atmosfera se tensionează în jurul tău și, dacă nu-ți ții sub control reacțiile agresive, riști să pierzi o mulțime de lucruri care ar merita păstrate. 

Săgetător: De data aceasta, ești un pic pus în umbră, dar îți place această postură. E ca și cum ți-ai aștepta rândul pentru că atunci când se va ivi ocazia, te vei relansa cu forțe proaspete. Nu e bine să fii întotdeauna în prim plan.

Capricorn: Nu te arunca la prima vedere în direcția care ți se deschide acum în față. O informare atentă asupra posibilelor aspecte ce pot apărea te-ar ajuta să iei o decizie corectă. 

Vărsător: Nu știi dacă e bine să faci din nou compromisuri sau să rămâi ferm pe poziție. Creezi precedent de care alții pot profita cu alte ocazii, de aceea ai atâtea rețineri dacă să-ți calci și de această dată pe mândrie. 

Pești: Toate îți ies ca la carte, iar succesul de azi e motivant pentru a merge mai departe și a ținti și mai sus. Ești capabil de reușite mult mai îndrăznețe, ca atare ia acest succes ca punct de start pentru viitoarele tale realizări.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 15 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 14 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 13 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 12 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 11 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 09 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 08 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 07 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 06 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5667 secunde