Horoscop

202
Horoscop - horoscop-1512740376.jpg

Articole recomandate

Berbec: Te vei bucura de o relație bună cu șefii, așa că, dacă ai nevoie de sprijinul lor, conjunctura astrală te va avantaja. Este posibil să ți se repartizeze sarcini noi, semn că te faci remarcat datorită calităților de care dispui. 

Taur: Te agiți mai mult decât în mod obișnuit, ceea ce te obosește și îți dă senzația că exagerezi. Ai putea să demarezi o nouă acțiune, dar ar fi bine să o iei mai încetișor, cel puțin deocamdată. 

Gemeni: Faci eforturi financiare mari pentru a-ți petrece în mod plăcut timpul liber. Ești ceva mai romantic, așa că vei reuși să te bucuri de fiecare moment petrecut în compania ființei iubite.

Rac: Interesul pentru chestiunile materiale va crește simțitor astăzi, când ți se va oferi ocazia să faci o investiție tentantă. Tot ceea ce ține de călătorii te favorizează din toate punctele de vedere. Totuși, nu este momentul să îți asumi riscuri.

Leu: Șansele de a avea realizări în domeniul serviciului sunt mari, dar sunt condiționate de conștiinciozitate. Este posibil să primești o ofertă pentru o colaborare și ar fi bine să o analizezi pe toate fețele înainte de a da un răspuns. 

Fecioară: Vei avea ocazia să faci o investiție sau să semnezi actele pentru o afacere pe care o aveai în plan de ceva timp. Aceasta se va finaliza cu siguranță cu succes.

Balanță: Partenerul de viață ar putea avea unele neplăceri, iar rezolvarea va întârzia să apară. Chiar și așa încearcă să fii alături de el și să-l sprijini pe cât posibil. La serviciu atmosfera va fi destul de stresantă.

Scorpion: Gustul pentru aventură te-ar putea determina să îți asumi riscuri care ți-ar putea crea neplăceri. În plan profesional va fi multă agitație, te vei confrunta cu o mulțime de obstacole și va fi nevoie de efort pentru a te putea descurca. 

Săgetător: Interesul pentru chestiunile financiare va fi foarte mare, și în acest interval, și te va ține cu sufletul la gură. Colaborările cu cei din jur îți vor ridica unele probleme, așa că fii prevăzător.

Capricorn: Ar fi bine să te gândești de două ori înainte de a lua o hotărâre. Relația cu colegii va fi cam agitată și veți avea parte de obstacole oarecum neașteptate. 

Vărsător: Traversezi o perioadă în care ai toate șansele să-ți consolidezi relația cu ființa iubită. Entuziasmul afectiv este la limita superioară, așa că petrecerea timpului liber în compania partenerului de suflet va fi o plăcere. 

Pești: Nu vei fi într-o formă nemaipomenită și ar fi bine să nu te implici în activități care să te suprasolicite. Vei avea nevoie de un program mai lejer, de activități relaxante. Ai dori să te implici într-o activitate nouă, dar ar fi bine ca mai întâi să le finalizezi pe cele începute deja.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 08 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 07 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 06 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 05 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 04 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 29 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 28 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 27 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 24 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 23 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3369 secunde