Horoscop

212
Horoscop - horoscop-1512572260.jpg

Articole recomandate

Berbec: Recunoașteți că vă preocupă excesiv propria persoană! Vă sfătuim să acordați mai multă atenție relațiilor sentimentale. Ar fi bine să amânați activitățile importante pentru o altă dată.

Taur: Munca din ultima perioadă începe să își arate roadele. Aveți satisfacții pe plan social și financiar. Vă puteți asigura succesul în continuare prin rigurozitatea și seriozitatea care vă caracterizează.

Gemeni: Sunteți hotărât să vă asumați noi responsabilități. Conjunctura este favorabilă activităților intelectuale. Aveți ocazia să vă afirmați. Cei din jur nu pot să nu vă remarce farmecul.

Rac: Sunt favorizate relațiile cu prietenii și cu rudele. Dimineață, vă întâlniți cu o persoană pe care o apreciați și cu care nu v-ați văzut de foarte mult timp. Puteți să rezolvați probleme familiale îndelung amânate.

Leu: Dacă vi se oferă ocazia să plecați într-o excursie împreună cu persoana iubită, ar fi bine să nu stați mult pe gânduri. Oricum, ar fi bine să faceți ceva pentru relațiile sentimentale.

Fecioară: Aveți o mare putere de convingere și relațiile cu cei din jur sunt excelente. Puteți să negociați contracte sau să semnați acte oficiale. Vă recomandăm să aveți răbdare și să nu încercați să obțineți câștiguri imediate.

Balanță: Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii. Aveți șanse să rezolvați o problemă de familie. Sunteți entuziast și doriți să începeți o lucrare planificată mai demult.

Scorpion: Nu aveți o clipă de răgaz, dar reușiți să terminați tot ce v-ați propus, grație unor idei originale. Vă sfătuim să profitați de această conjunctură favorabilă, dar cu măsură.

Săgetător: Cei din jur vă apreciază seriozitatea și vă cer sfatul. Este o zi bună pentru a lega noi prietenii. Ar fi bine să profitați de această perioadă, în care aveți un randament deosebit.

Capricorn: Dimineață plecați într-o călătorie în interes personal, care vă apropie mai mult de persoana iubită. Pe drum, faceți cunoștință cu o persoană dispusă să vă dea sfaturi pentru afaceri.

Vărsător: Aveți succes în toate activitățile legate de cămin și vă înțelegeți foarte bine cu familia. Sunteți binedispus și comunicați cu mare ușurință.

Pești: Este posibil ca persoana iubită să vă facă un cadou deosebit, cu care vă impresionează. După-amiază trebuie să luați o decizie importantă în ceea ce privește relațiile sentimentale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 05 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 04 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 29 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 28 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 27 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 24 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 23 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 22 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 20 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.116 secunde