Horoscop

236
Horoscop - horoscop-1512304109.jpg

Articole recomandate

Berbec: Relațiile sentimentale parcurg o perioadă favorabilă, fapt pentru care nimic nu te ține în loc să faci cele mai nebunești propuneri. Te simți ca la 20 de ani, plin de viață și de inițiative.

Taur: Talentul tău aparte te recomandă peste tot, și oriunde ai merge știi să te faci plăcut. Ești genul de om foarte iubit în orice grup, chiar dacă nu asta este intenția ta.

Gemeni: Mulți îți spun că ar fi mai bine pentru tine dacă ți-ai ține gura și nu ai mai comenta despre defectele celor din jur. Ai o mare problemă în a judeca oamenii, asprimea ta este un semn de frustrare.

Rac: Trebuie să-ți schimbi comportamentul dacă vrei să fii acceptat în grup așa cum ai fost până acum. Deja simți că nimic nu te mai poate ajuta și îți este greu să iei decizii în funcție de dorințele celorlalți.

Leu: Întotdeauna, planurile secunde au dat cele mai bune rezultate. Și atunci, de ce să te stresezi mereu când știi că oricum asul este în mâneca ta? Te cam temi de reacțiile celor din jur pentru că nu vrei să îi superi, orice ar fi.

Fecioară: Cu orice preț îți dorești o schimbare în viață, dar ai mare grijă în ce te aventurezi. Dacă ar fi după tine, ai pleca departe fără a sta pe gânduri, dar știi că soluția salvatoare nu este fuga, ci munca multă.

Balanță: Domeniile noi de activitate nu sunt punctul tău forte, dar atunci când cei din jur îți spun să iei totul ca atare și să nu îți mai dorești schimbări peste schimbări, prima ta reacție este furia. Dar revii repede la sentimente mai bune.

Scorpion: Deși planurile pe care ți le-ai făcut nu corespund sub nicio formă așteptărilor pe care le au cei din jur de la tine, nu te dezici de ideile tale conservatoare și încerci pe cât posibil să faci ceva bun cu viața ta.

Săgetător: Minciunile sunt cele care te scot din sărite indiferent de situație. Dacă ar fi după tine, persoanele care nu își asumă ceea ce fac ar trebui pedepsite destul de tare. Ești un mic tiran, dar atitudinea asta a ta te ajută mult.

Capricorn: Dacă încercările celor din jur de a te schimba eșuează înseamnă că în sfârșit te-ai maturizat și ai învățat că nu este bine să te lași purtat de val, ci din contră, trebuie să fii puternic ca să reziști furtunilor.

Vărsător: Părerile celorlalți despre tine sunt strict problema lor. După principiul acesta te ghidezi și nu este nimic greșit. Dar ai mare grijă pentru că uneori ignori sfaturi care ți-ar putea fi de un real folos.

Pești: Marea ta dezamăgire nu este nimeni din jurul tău, ci tu însuți. Nu reușești să te relansezi orice ar fi și te judeci aspru. Nu vei ajunge prea departe cu atitudinea asta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 28 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 27 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 24 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 23 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 22 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 20 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 17 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 16 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5281 secunde