Horoscop

697
Horoscop - horoscop-1511875567.jpg

Articole recomandate

Berbec: Intervenția unei rude apropiate ar putea determina unele tensiuni în relația ta cu persoana iubită. Din fericire, conjunctura este de scurtă durată și curând veți fi în cele mai bune relații.

Taur: Înclinația spre joc și aventură este accentuată în această perioadă. Popularitatea ta în rândul persoanelor de sex opus va crește și nu îți rămâne decât să te bucuri de aprecierile acestora. 

Gemeni: Ești vioi și plin de inițiative, dar nu ai suficientă răbdare pentru ceea ce ți-ai pus în plan. Încearcă să nu te implici în activități la limita legalității, deoarece n-ar fi exclus să ai o surpriză mai puțin plăcută.

Rac: Vei avea parte de multă alergătură, de discuții legate de priorități, dar și de un acord ce ar trebui semnat. Pe cât posibil, nu te implica în activități care vizează o reușită imediată.

Leu: Din punct de vedere sentimental, vei fi cam confuz mai ales la începutul zilei, dar încetul cu încetul situația se va limpezi. Proiectele făcute de mai mult timp vor putea fi puse în practică.

Fecioară: Traversezi o perioadă în care sunt favorizate finalizările unor lucrări începute de mai mult timp. Relația cu prietenii este mulțumitoare, dar nu vei putea miza prea mult pe sprijinul lor. 

Balanță: Ai tendința de a te lăsa pradă comodității, ceea ce te-ar putea face să rămâi în urmă cu activitățile gospodărești. Dacă vei reuși să-ți pui ideile în practică, rudele apropiate te vor aprecia.

Scorpion: Ai tendința să exagerezi și, după cum ți s-a mai spus, calea de mijloc este cea mai bună. Partenerul de suflet își dorește mai multă înțelegere. Timpul liber petrecut în compania acestuia te va ajuta să vezi lucrurile și din punctul lui de vedere.

Săgetător: În cazul în care ești implicat într-o activitate intelectuală, rezultatele ar putea fi deosebite cu condiția să nu te grăbești nici măcar un pic. 

Capricorn: Această zi va fi una agitată din punct de vedere sentimental. Unele nemulțumiri mai vechi ar putea fi discutate și ameliorate. N-ar fi exclus ca partenerul de suflet să aibă o problemă de sănătate.

Vărsător: Ești într-o permanentă alertă, căci te confrunți cu tot felul de situații și nu mai reușești să ajungi la zi cu activitățile în care ești implicat. Colaborările nu te avantajează, deoarece capacitatea ta de dialog este mai scăzută decât în mod obișnuit.

Pești: Te simți din ce în ce mai obosit și ar fi bine să ceri sprijinul celor din familie. Cu siguranță, aceștia te vor înțelege și îți vor oferi sprijinul de care ai nevoie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 28 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 27 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 24 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 23 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 22 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 20 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 17 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 16 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 15 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4028 secunde