Horoscop

259
Horoscop - horoscop-1511357524.jpg

Articole recomandate

Berbec: Aveți noroc în tranzacții comerciale. În viața particulară, intenționați să faceți schimbări cu care familia este de acord. După-amiază puteți să faceți planuri de viitor împreună cu partenerul de viață.

Taur: Aveți o zi încărcată, cu multe probleme de rezolvat, atât de serviciu, cât și personale. Reușiți să vă descurcați, grație intuiției și ideilor originale. Relațiile cu cei din jur sunt foarte bune, însă vă recomandăm să dați dovadă de multă diplomație.

Gemeni: Dimineață survin evenimente neprevăzute, care vă modifică programul. Fie primiți musafiri din altă localitate, fie plecați într-o călătorie la rude. Un membru al familiei vă ajută să rezolvați o problemă de afaceri.

Rac: Vă recomandăm să nu vă faceți un program strict, pentru că vor surveni numeroase schimbări. Dimineață vă întâlniți cu un fost coleg de serviciu, cu care este posibil să vă petreceți după-amiaza.

Leu: Aveți ocazia să vă folosiți talentul artistic. Imaginația vă ajută mult și colaborați foarte bine cu anturajul. Nu ezitați să începeți o activitate nouă!

Fecioară: Doriți să faceți o schimbare radicală în viața dumneavoastră și vă gândiți la o metodă originală. Pentru aceasta, trebuie să faceți mai multe drumuri scurte, împreună cu partenerul de viață.

Balanță: S-ar putea să vă dezamăgească lipsa de corectitudine a unui partener de afaceri. Vă recomandăm să fiți prudent și să nu faceți promisiuni pe care nu le puteți respecta.

Scorpion: Datorită intuiției și talentului din prima parte a zilei, aveți realizări deosebite pe plan profesional și social. Vă recomandăm să nu vă lăsați luat de val și să nu forțați lucrurile.

Săgetător: Puteți să vă faceți planuri de viitor și să începeți noi activități în domeniul social, care vă vor aduce satisfacții. Spre seară, vă simțiți foarte bine în compania prietenilor și a persoanei dragi.

Capricorn: De dimineață aveți o imaginație debordantă, iar intuiția vă ajută mult. Chiar dacă nu aveți o situație financiară prea bună, sunteți entuziast și dornic să vă apucați de afaceri.

Vărsător: Imaginația vă ajută să rezolvați rapid problemele de serviciu. Șefii își pun mari speranțe în dumneavoastră. După-amiază, mergeți într-o vizită la prieteni și planificați o scurtă călătorie.

Pești: Obțineți multe satisfacții pe plan social și profesional, grație creativității și intuiției. Sunteți nevoit să plecați de urgență într-o delegație, în care reușiți să rezolvați și câteva probleme personale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 20 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 17 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 16 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 15 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 14 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 13 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 09 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 2.3069 secunde