Horoscop

220
Horoscop - horoscop-1511272884.jpg

Articole recomandate

Berbec: Stai de vorbă cu partenerul și încercați să luați decizii care să vă ajute să treceți peste un blocaj. Timpul pe care vi-l oferiți unul altuia este de preț, pentru că aveți dispoziția necesară pentru a vă asculta unul pe altul.

Taur: Ar fi bine să iei mai în serios lucrurile în proiectul care se desfășoară acum, pentru că timpul va scoate la lumină o serie de greșeli pe care le vei rezolva cu ușurință. Nu este momentul să ai gânduri negative, căci mai rău te vei enerva.

Gemeni: Ajungi la finalul unei acțiuni și ești mândru de ce ai realizat. Meriți să te lauzi la toată lumea cu nivelul pe care l-ai atins, pentru că ai ajuns aici prin forțe proprii, punând în joc toate talentele tale.

Rac: Nu sta de unul singur să-ți lingi rănile în tăcere, ci acceptă-i pe cei dragi aproape, deoarece rolul lor se va dovedi a fi esențial în depășirea pasei proaste. Singurătatea nu-ți priește!

Leu: Din relația cu lumea poți afla azi o mulțime de date folositoare în afaceri și în carieră, deci stai cu urechile ciulite la ce au ceilalți de zis. Este ca o lecție gratuită.

Fecioară: Apare ceva nou la orizont ce te entuziasmează foarte tare. Merită să bați fierul cât e cald, deci nu aștepta să dispară această pasiune, pentru că lucrurile ar evolua mult mai bine dacă ai profita de energia care te împinge de la spate acum.

Balanță: Disputele sunt la ordinea zilei, deși par contradicții minore pe marginea unor opinii care nu vor putea să semene de la o persoană la alta. În loc să vă certați, mai bine v-ați expune pe rând punctul de vedere.

Scorpion: Nu pune la suflet glumele deplasate de la prieteni, pentru că nu ascund intenții rele. Superficialitatea unora te poate deranja, dar încearcă să nu aluneci spre reacții emoționale neadecvate.

Săgetător: Nu te simți bine în postura de învins, dacă altcineva s-a prezentat mai bine decât tine la o confruntare. În loc să consideri totul un eșec, mai bine te-ai ambiționa să recuperezi din handicap!

Capricorn: Descoperi azi în suflet o dorință mult mai mare decât de obicei de a deveni părinte și discuți cu partenerul despre o astfel de idee. Copiii sunt azi în centrul atenției în viața ta și le oferi lor toată energia.

Vărsător: Stai și chibzuiești profund asupra perspectivelor îndepărtate ale unui proiect pe care l-ai început alături de un grup mai numeros de persoane. Tu ai fost cel care a avut această inițiativă și tot tu trebuie să fii acum îndrumătorul.

Pești: Dragostea nu vine întotdeauna când vrei, deci nu te aștepta la povești din filme, ca să nu fii dezamăgit. Cel care ține la tine își poate exprima sentimentele și în cea mai banală formă, deci nu pretinde de la el dovezi imposibile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 20 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 17 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 16 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 15 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 14 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 13 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 09 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 06 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3157 secunde