Horoscop

252
Horoscop - horoscop-1511097055.jpg

Articole recomandate

Berbec: S-ar putea să pierdeți o afacere profitabilă, din cauza prudenței exagerate. Nu sunteți prea sociabil și riscați să vă izolați de cei din jur. Cel mai indicat ar fi să vă odihniți o scurtă perioadă de timp.

Taur: Dimineață sunteți de nerecunoscut și cei din jur încearcă să vă scoată din starea de apatie în care ați căzut. De vină pot fi oboseala acumulată și problemele financiare, care vă preocupă serios.

Gemeni: Se pare că vă concentrați mai greu, din cauza neînțelegerilor cu persoana iubită. De aceea, și dificultățile de la serviciu vi se par mai mari decât de obicei.

Rac: Astăzi aveți succes în afaceri. Ori încheiați un contract, ori vă găsiți un al doilea serviciu. Vă recomandăm să evitați discuțiile în contradictoriu.

Leu: Dimineață s-ar putea să amânați o călătorie în interes de familie, din cauza banilor. Este momentul să vă concentrați asupra proiectelor ambițioase, pe termen lung.

Fecioara: Dimineață sunteți introvertit și nu vă exprimați prea clar. Vă recomandăm să evitați întâlnirile cu prietenii, pentru că s-ar putea să fiți înțeles greșit, din cauza problemelor de comunicare.

Balanță: În cursul dimineții, vă indispune o problemă minoră de sănătate. Nu sunteți prea sociabil și preferați să fiți singur. Vă sfătuim să nu refuzați dialogul cu prietenii.

Scorpion: Astăzi nu vă recomandăm să călătoriți și nici să urmăriți câștiguri financiare. Sunteți prea puțin sociabil și puteți pierde în afaceri. Nu sunt excluse nici deziluziile pe plan social.

Săgetător: Se pare că sunteți supărat și irascibil. Fiți prudent și evitați cearta cu colegii de serviciu! Puteți să vă ascultați intuiția. Doar așa puteți avea mare succes pe toate planurile.

Capricorn: Dimineață nu aveți chef să discutați cu nimeni și nici măcar să rezolvați problemele care vă privesc în mod direct. Fiți atent, pentru că vă puteți izola la serviciu!

Vărsător: La serviciu, sunteți foarte binedispus și munciți cu tragere de inimă. Aveți însă grijă, pentru că sunt colegi care vă sapă!

Pești: Dimineață simțiți nevoia să vorbiți cu cineva despre problemele sentimentale. Aveți impresia că sunteți neglijat. Vă sfătuim să nu vă lăsați pradă sentimentelor, întrucât riscați să deveniți melancolic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 17 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 16 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 15 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 14 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 13 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 09 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 06 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 04 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3876 secunde