Horoscop

205
Horoscop - horoscop-1510840190.jpg

Articole recomandate

Berbec: Îți este destul de dificil să demarezi un nou proiect, pentru că nu dispui de prea mult timp liber. De aceea, trebuie să te achiți de sarcinile curente.

Taur: Dacă doar te victimizezi, amintindu-ți ce e mai rău, nu vei depăși situația în care ești blocat. E nevoie de un act de voință prin care să arăți că poți trece peste orice.

Gemeni: Ai de îndeplinit multe sarcini și de aceea te gândești să accepți ajutor. Ceea ce ar fi trebuit să fie un sprijin se va dovedi, însă, a fi cel mai mare hop pe care îl ai de trecut.

Rac: Ești prins între două direcții la fel de atractive, dar nu poți fugi după doi iepuri deodată. Trebuie să iei o hotărâre concretă, pentru că ambele intenții sunt la fel de frumoase.

Leu: Este un moment favorabil pentru a te remarca în ochii persoanei pe care o iubești. Ai mai mult curaj de a-i arăta ce simți. Te va observa altfel decât înainte și chiar vei descoperi din partea sa multă admirație.

Fecioară: În ultimul timp, duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui. Poate e bine că ai terminat repede, pentru că poți încheia definitiv capitolul și să te apuci de altceva, dar parcă nu ești pe deplin mulțumit.

Balanță: În ciuda tuturor eforturilor pe care le faci, cei din jur nu sunt pe deplin mulțumiți. Continui să oferi cu generozitate, să te dedici celor care trec prin momente mai grele.

Scorpion: Ai de plătit o serie de datorii pe care le-ai tot amânat. A sosit vremea să scapi de datorii și, după ce le vei aduce la normal, te vei simți mult mai bine.

Săgetător: Acasă lucrurile ies din normalitate, o posibilă defecțiune agită spiritele. Fiecare membru al familiei își dă cu părerea, ceea ce pe de o parte este benefic, pentru că vă apropie mai mult unii de alții.

Capricorn: Te angajezi să conduci o acțiune care îți face multă plăcere și în care reușești să-i atragi și pe cei dragi. Împreună, veți fi capabili de succese deosebite.

Vărsător: Nu te aprinde atât de repede la auzul veștii bune pe care o primești azi, ci încearcă să-ți păstrezi calmul. Riști să faci alegeri greșite sub influența veștii bombă.

Pești: Cei din anturaj încearcă să te intimideze pentru a te determina să mergi într-o altă direcție decât cea pe care ai ales-o tu. Nu te lăsa influențat de ei, tu ai deja un plan foarte bine stabilit în minte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 16 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 15 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 14 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 13 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 09 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 06 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 04 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 03 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 02 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3933 secunde