Horoscop

202
Horoscop - horoscop-1510748169.jpg

Articole recomandate

Berbec: Parcurgi un drum presărat cu reușite, dar cine nu știe cât ai muncit tu să ajungi aici va pune totul pe seama norocului. Nu este chiar așa, iar tu știi cel mai bine cum să reușești în tot și toate.

Taur: Ai asul în mânecă atunci când vine vorba de gătit, căci ești un bucătar desăvârșit. Reușești să impresionezi exact pe cine trebuie, motiv pentru care vei primi o propunere de colaborare care te va lăsa cu gura căscată.

Gemeni: Faci progrese remarcabile, motiv pentru care primești o recompensă. Familia este lângă tine orice ar fi, dar, chiar și așa, vrei să fii pe picioarele tale, independent și plin de inițiative.

Rac: Meriți tot ce este mai de preț de la viață, pentru că ești un om cum rar se poate vedea. Nu ar trebui să te mai plângi că viața este grea, pentru că nu este cazul la tine.

Leu: Chiar dacă ești într-o relație serioasă de multă vreme, gândurile tale zboară către o persoană pe care ai cunoscut-o recent și care ți-a rămas întipărită în minte. Încerci să negi situația, dar inima nu te lasă.

Fecioară: De fel, ești un om negativist. Vezi mereu partea goală a paharului. Astăzi, însă, totul se schimbă și atitudinea ta devine din ce în ce mai bine conturată. Vezi partea roz a vieții, și asta te va duce departe.

Balanță: Concurența nu te sperie de nicio culoare, ba din contră, îți dă aripi să ajungi cât mai sus. Ești eficient în tot ceea ce faci, motiv pentru care vei fi solicitat să intri în breasla învingătorilor.

Scorpion: Înveți câteva lucruri noi, care vor constitui baza pentru noua ta afacere. Te vor ajuta și sfaturile unor prieteni care sunt prinși în domeniu, motiv pentru care ar trebui să fii mulțumit că începutul nu este greu deloc.

Săgetător: Arunci câteva vorbe care de care mai acide, asta pentru că rănile sufletești din ultimul timp cer răzbunare. Nu este o atitudine sănătoasă, motiv pentru care ar trebui să întorci foaia.

Capricorn: Amânarea unor lucruri pe care le catalogasei drept prioritare este drumul spre insucces. Ar fi bine să îți organizezi mult mai riguros timpul, ca să nu mai intri în criză de fiecare dată când se ivește ceva nou.

Vărsător: Plângerile venite din partea șefului te vizează în mod direct, mai ales că, în ultima vreme, nu ți-ai îndeplinit sarcinile de serviciu așa cum ar trebui. Mustrările vor continua până vei remedia situația.

Pești: Pui în balanță lucrurile pe care le consideri negative, ca să vezi la ce ești dispus să renunți și la ce nu. Va fi o încercare destul de grea pentru tine, căci răspunsurile găsite nu îți vor plăcea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 15 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 14 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 13 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 09 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 06 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 04 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 03 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 02 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 01 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4442 secunde