Horoscop

160
Horoscop - horoscop-1508501767.jpg

Articole recomandate

Berbec: O veste importantă este pe cale să schimbe cursul lucrurilor, fapt pentru care întreaga activitate este perturbată și cu greu îți revii. Pliază-te mai ușor situațiilor noi, altfel riști să bați pasul pe loc.

Taur: Din cauza grijilor excesive pe care ți le faci zilnic, uneori fără motiv, sănătatea ta este din ce în ce mai afectată. Ar trebui să îți redobândești starea de calm.

Gemeni: Un eveniment important este pe cale să te ajute să descoperi ce îți dorești de fapt de la tine și de la ceilalți. Te complaci în situații care te fac nefericit, doar de dragul de a nu-i deranja pe ceilalți.

Rac: Îndrăzneala ta este con-siderată, de foarte multă lume, tupeu. Ceea ce este un lucru care nu te ajută în situația în care te afli. Lasă garda jos și încearcă să accepți și alte păreri.

Leu: Momentele frumoase pe care le-ai petrecut alături de o persoană dragă ție îți aduc nostalgie în sulflet. Ca să nu rămâi cu acest sentiment, cere să vă revedeți.

Fecioară: Cel mai bun medicament pentru problemele cu care te confrunți este un repaus de câteva zile. Vei putea să meditezi asupra soluțiilor pentru problemele urgente.

Balanță: Nu ai planuri de viitor și nici nu știi în ce direcție să mergi. Ești în pană de idei și singurul lucru care te-ar putea salva este autosugestia. Ai mare grijă cum relaționezi cu părinții.

Scorpion: Te simți în formă, iar relațiile cu anturajul sunt excelente. Ziua de astăzi este favorabilă afacerilor, dar și călătoriilor în interes personal.

Săgetător: Pentru rezolvarea problemelor importante, te poți baza pe intuiție, dar și pe sfaturile partenerului de viață. Ești prea preocupat de problemele personale!

Capricorn: Cheltuielile din ultima perioadă te-au cam pus pe gânduri, mai ales că o sumă de bani care ar fi trebuit să apară se lasă așteptată. Acum trebuie să găsești o sursă de venit suplimentară. 

Vărsător: Tânjești după un succes major pe plan profesional, iar dacă el nu apare curând ești pe cale să cazi pradă deznădejdii. Nu este cazul să exagerezi!

Pești: Astăzi te dedici unei activități casnice inedite. Poate fi vorba despre o schimbare importantă care va impresiona foarte mult. Totuși, nu fii prea radical în alegeri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 20 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 19 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 18 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 17 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 16 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 14 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 13 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 12 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 11 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 10 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4368 secunde