Horoscop

208
Horoscop - horoscop-1508333729.jpg

Articole recomandate

Berbec: Te mai amuzi și acum, după atâta vreme, de o gafă din trecut. E prea simpatic momentul ca să nu vorbești despre el și acum, după luni de zile. Și, dacă mai sunt și alți oameni care reacționează adecvat la povestea ta, te simți bine.

Taur: Te gândești foarte serios la viitorul tău și al familiei, de aceea stai de vorbă cu cei dragi pentru a pune țara la cale. Se apropie un eveniment care vă consumă mari resurse, fizice și financiare.

Gemeni: Te gândești la o schimbare în carieră, fie că aceasta ar însemna un alt loc de muncă sau doar o altă atitudine în relația cu actualii colaboratori. Iei o decizie foarte serioasă cu privire la viitorul tău profesional.

Rac: Succesul se măsoară azi printr-o stare de satisfacție profundă. Dacă reușita are și o componentă materială, cu atât mai mare e bucuria.

Leu: Ai multe de făcut și trebuie să te organizezi mai bine, pentru a face față mai multor sarcini în același timp. Vei reuși să te ocupi și de un plan, și de celălalt, cât poți de bine.

Fecioară: Fii mai reținut în chestiuni materiale, dar și în promisiuni mărețe, pentru că există riscul să nu te poți gestiona cum se cuvine. Ai fi tentat să-ți supraestimezi puterile, să te implici în prea multe obligații și să descoperi că nu le poți onora.

Balanță: Cineva îți cere socoteală pentru o eroare pe care ai comis-o, dar nu ai curajul să o recunoști sau să repari ce se poate. Decât să fugi de răspundere, mai bine ți-ai asuma eroarea.

Scorpion: Trebuie să ai neapărat o discuție față în față cu cineva drag, pentru că s-a infiltrat între voi un motiv de suspiciune care a știrbit ceva din armonia de altădată. O discuție sinceră ar alunga îndoiala.

Săgetător: Stai și așteaptă-ți rândul la replică, deoarece, în acest moment, alții sunt mai agresivi în comunicare și te reduc la tăcere cu un cuvânt. E mai bine să taci și să-i lași pe ei să se exprime.

Capricorn: Cineva are nevoie de tine și te simți excelent atunci când te poți face util. E semn că apreciază experiența ta de viață și e gata să facă tot ceea ce îi spui, pentru că respectă enorm opiniile tale.

Vărsător: Pleci la drum cu nesiguranță, pentru că nu sunt stabilite toate detaliile călătoriei. Nu știi dacă la destinație te așteaptă cineva, nu cunoști starea drumurilor, dar singurul lucru pe care îl știi clar e că trebuie să pleci.

Pești: Deși tu ai dori ca lucrurile să se desfășoare mai lent, ești totuși împins de la spate de termene-limită, care te obligă să te grăbești un pic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 17 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 16 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 14 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 13 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 12 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 11 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 10 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 09 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 07 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3933 secunde